Raffinerier

Raffinerier

Optimal tilgjengelighet

Phoenix Contact er din personlige ekspert for skalerbare løsninger som du kan bruke til å redusere anleggets stillstandstider.

Anleggstilgjengelighet er selve nøkkelfaktoren hver gang feltbussystemer skal integreres i prosesstyresystemer for automatisering. Det gjelder både PROFIBUS PA og FOUNDATION Fieldbus.

Med Phoenix Contact har du her en samarbeidspartner med erfaring fra bransjen for skalerbare løsninger. Løsninger som øker anleggets tilgjengelighet ved at du reduserer konsekvensene av feil i segmentet. Eksempelvis kan skilleforsterkere skiftes ut eller utvides under prosessen, uten at kommunikasjonen til feltbussknutepunktet påvirkes.

Dine fordeler

  • Optimal tilgjengelighet ved feil grunnet Hot-Swap-egnede komponenter
  • Rask installering grunnet felttilkoblingsbokser som er forhåndskablet og klare til montering
  • Plassbesparende segmentering av mange signaler takket være kablingsløsninger som Termination Carrier

Junction-Boxes

Junction Box i bruk  

Ferdiginstallerte Junction-Boxes for Ex-området

Junction-Boxes er våre koblingsbokser som er klare til installering og som du kan bruke for å foreta mange forskjellige typer tilkoblinger til feltnivået.

Junction-Boxes er enten prefabrikkert og kan tilpasses spesifikt av deg, eller de er fullt utstyrt med alle skilleforsterkere og komplett kablet. De kan også brukes på Ex-området.

Løsninger for PROFIBUS PA og FOUNDATION Fieldbus

Automatikkskap for kommunikasjon via PROFIBUS PA eller Foundation Fieldbus  

Løsninger for kommunikasjon via FOUNDATION Fieldbus eller PROFIBUS PA.

For pålitelig og sømløs kommunikasjon via FOUNDATION Fieldbus eller PROFIBUS PA finner du her ferdigkablede løsninger.

Dermed sparer du tid ved installeringen, og med Hot-Swap-kompatible komponenter sørger du for anleggets tilgjengelighet. Til fireleder-feltbussutstyr finnes det også varianter med 24 V DC-fordeling.

Termination Carrier

Termination Carrier  

Termination Carrier for segmentering av signaler

I prosesstekniske anlegg forekommer opptil 10 000 signaler. Effektive muligheter for rask og feilfri segmentering er dermed etterspurt.

Termination Carrier fra Phoenix Contact er en velegnet kablingsløsning for å koble flere signaler plassbesparende og oversiktlig til prosesstyresystemet.

Segmenteringsoppbygging for egensikre signaler

Reduser antall automatikkskap ved å øke signal- og pakningstettheten. Med våre løsninger for segmentering av signaler sørger du for både plassbesparelse og oversikt, fra Ex-området og kryssegmentering med Interface-moduler og helt til DCS-ens I/O-kort. Pakken suppleres med nyskapende merkeløsninger, også for Ex-området.

Segmenteringsoppbygging for egensikre signaler  

Plassbesparende løsninger for signalsegmentering fra Phoenix Contact

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00