Anleggsstyring: Automatisere og styre

Anleggsstyring: Automatisere og styre

Optimal nettorganisering

Øk virkningsgraden ved å foreta en smart automatisering og nettorganisering av anlegget.

Tilbake til Anlegg i felten

Kategorier

Ta i bruk muligheten for kontinuerlig innsamling av driftsdata og smart datastyring, og optimaliser slik virkningsgraden og utnyttelsen av solenergianlegget ditt. Ved hjelp av komponenter for nettverksinfrastruktur fra Phoenix Contact nettorganiserer du raskt og pålitelig solenergianleggene dine i felten.

Med intelligente automatiserings- og visualiseringsverktøyer samler du konstant inn data fra anlegget ute i felten, og evaluerer dataene. I tillegg kan anlegg i felten fjernvedlikeholdes via offentlige nettverk.

Dine fordeler

  • Lave engineering- og driftskostnader grunnet intelligente automatiseringsløsninger
  • Redundante og dermed sviktsikre nettverk
  • Standardisert dataoverføring etter SunSpec® eller IEC 61850
  • Rask engineering takket være spesifikke funksjonsblokker

Nettorganisering

Switch i applikasjonen  

Nettverkskomponenter for sikker drift av solenergianlegg

Ved hjelp av komponenter fra Phoenix Contact nettorganiserer du raskt og enkelt anleggene i felten. Slik utformer du redundante nettverk som er beskyttet med brannmurer.

Uansett hvilket overføringsmedium du benytter: Hos oss finner du velegnede nettverkskomponenter for sviktsikker oppbygging av kommunikasjonsløsninger. Selve grunnlaget dannes av ytelsessterke gigabit-Switches, modemer, kontrollere og medieomformere.

Overvåking og styring

Array Control i applikasjonen  

Kontinuerlig innsamling og evaluering av data

Drift av store solenergianlegg forutsetter kontinuerlig overvåking og styring på segmentnivå. Våre datalogger overtar denne funksjonen og samler inn alle relevante data for omgivelsesbetingelser og vekselretterstatus. Dataene sendes til et overordnet SCADA-system i det sentrale kontrollrommet.

Datalogging – for effektiv drift av store fotovoltaikkanlegg

For å oppnå effektiv anleggsovervåking i store fotovoltaikkanlegg måles strømmen i de enkelte strengene. Datamengdene som oppstår, tas opp av dataloggere fra Phoenix Contact. I tillegg samles det inn ytterligere informasjon om vekselretterne og værsensorsystemet som blant annet skygge.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk