Målepunkter og lokale tanker

Målepunkter og lokale tanker

Oversikt over kvalitet og kvantitet

Overvåk transportgodset på veien til videre behandling eller lagring i tanker.

På veien fra utvinningsstedet for videre behandling eller til lagringstanker er det viktig å overvåke transportgodsets kvalitet og gjennomstrømning kontinuerlig, også med hensyn til lekkasjer. Standardiserte målemetoder, for eksempel etter API, forutsetter en databehandling innen elektronikk som også er standardisert.

Med modulære styre- og I/O-systemer tilbyr Phoenix Contact her løsninger for tilnærmet alle vanlige signaltyper. Spesifikke funksjonsblokkbiblioteker letter integreringen av målestasjonene betraktelig. Du finner også velprøvde overvåkingsløsninger for automatisert fylling og tømming av lagringstankene.

Dine fordeler

  • En modulær løsning for tilnærmet alle typer feltutstyr fordi alle vanlige protokoller støttes
  • Alltid full oversikt over kvalitet og kvantitet ved hjelp av overvåkingsteknikk etter API-standard
  • Rask engineering av komplekse beregninger takket være spesifikke funksjonsblokker

Funksjonsblokker for olje og gass

Skjermdump: Funksjonsblokker for olje og gass fra Phoenix Contact  

Funksjonsblokker med API-samsvar letter engineeringen

Ved hjelp av funksjonsblokkbiblioteker med API-samsvar for beregning av gassvolum mottar du nøyaktige verdier om utvinningen.

I tillegg lettes engineeringen betraktelig takket være ferdige funksjonsblokker: Du sparer både tid og kostnader.

Tankovervåking

Olje- og gasstanker  

Styre- og kommunikasjonsteknikk for overvåking av tanker

Takket være den modulære konstruksjonen av vår styre- og kommunikasjonsteknikk kan tankovervåkingssystemet utvides til enhver tid.

Dermed er du alltid nøyaktig informert om nivåer samt tilførsels- og utløpsmengder, ettersom beregningen er foretatt med utgangspunkt i tankens aktuelle verdier.

LACT-enheter

Gasstasjon i snø  

Måle- og overvåkingsløsninger for analysering av transportgods

For LACT-enheter (Lease Automatic Custody Transfer) kan Phoenix Contact tilby automatiserte måle- og overvåkingsløsninger med spesifikke funksjonsblokker.

Transportgodset analyseres med hensyn til tetthet, temperatur og bestanddeler med utgangspunkt i API-standarder. For å foreta beregninger og videre behandlinger har man dermed alltid informasjon som er i samsvar med API.

Måle- og styreløsninger

Det være seg 4 … 20 mA, Modbus, NAMUR, FOUNDATION Fieldbus eller PROFIBUS PA: Det modulære styresystemet fra Phoenix Contact åpner for behandling av mange av de vanlige måleverdiene.

På veien til lagringstanken kan du dermed lese av og styre utstyr som pumpestasjoner, ventiler og gjennomstrømningsmålere. Din store fordel: Systemet kan endres til enhver tid, og ytterligere fjernkommunikasjonsteknikk kan dermed integreres helt sømløst.

Topologi: Måle- og styreløsninger  

Måle- og styreløsning for transport av olje og gass til den lokale tanken

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk