Flåtemanagement

Flåtemanagement

Optimaliser flåtens effektivitet

Få enda bedre innsyn i driftsforløpene og oppnå et effektivt flåtemanagement.

Rapportering av onlinedata blir stadig viktigere, dette for å oppnå best mulig flåteeffektivitet og for at internasjonale forskrifter skal kunne oppfylles. I fellesskap med vår partner M.A.C.System Solutions tilbyr vi en løsning for å støtte samarbeidet mellom besetningen om bord og medarbeiderne på land i form av en kontinuerlig onlineovervåking.

Med et klikk får du komplett innsyn i flåtens ytelse. Som resultat forbedres
energieffektiviteten, og drivstofforbruket og utslippene reduseres.

Dine fordeler

  • Rustet for MRV og IMO DCS med vårt basissystem for overholdelse av utslippsforskrifter i havner.
  • Lave installeringskostnader takket være enkelt oppsett for rask idriftsettelse
  • Økt transparens i driftsforløpene, ettersom global flåteytelse er synlig samtidig
  • Enkel systemintegrering fordi sveisearbeid ikke er nødvendig
  • Reduserer tid og utlegg takket være fjerndiagnostikk og -vedlikehold

Global oversikt

Tilgang til data fra containerskipet via nettbrett  

Tilgang til skipsinformasjon til enhver tid

Få tilgang til informasjon om skipene dine til enhver tid, uansett hvor i verden du befinner deg. For å redusere databruken synkroniseres spesifiserte data regelmessig med sikre og pålitelig servere på land.

Medarbeiderne på land får en strukturert og velorganisert oversikt over flåtens ytelsesspesifikasjoner. Du får konsistente data via alle enheter som er tilkoblet Internett.

Administrer investeringene dine

Maskinrom  

Komplett ytelsesanalyse for optimalisering av skipene dine

Utstyr skipet med standardkomponenter som er enkle å integrere og oppnå høyere effektivitet. Etabler et fundament med løsninger slik at du kan overholde charteravtaler, rapporter samt MRV-Reporting.

Skipet kan til enhver tid utvides med ekstra komponenter i henhold til behov, og du oppnår maksimal avkastning på investeringen. Du får en komplett ytelsesanalyse slik at skipet kan optimaliseres ytterligere.

Optimaliser ytelsen din

Placeholder  

Tidsnok registrering av problemer

Dra nytte av en bedre oversikt i form av visualisering av flåtedata. Viktige ytelsesindikatorer registreres, og som resultat reduseres drivstofforbruket og utslippene.

Oppdag problemene på et tidlig stadium ved hjelp av forutseende vedlikehold og fjerndiagnostikk, og få fart på ytelsene dine.

Fremtidssikker løsning til flåten

Onlinesystemet trenger kun få datainnsamlingsenheter, og kan registrere alle vesentlige sensordata. Oppbyggingen av datainnsamlingsenhetene er konstruert for enkel installering og minimalt vedlikeholdsarbeid.

Drivstofforbruk, bølgeeffekt, tilpasning/krengning og forskjellige nautiske datapunkter registreres regelmessig. Gjennomsnittsverdier hvert 15. minutt protokollføres og formidles til fastlandet via et skybasert system. Innsamlede data kan hentes opp både på kontoret og på selve skipet. For videreførende analyser finnes et åpent grensesnitt til systemer for tredjepartsleverandører.

Topologi: Skybasert løsning for effektivt flåtemanagement  

Skybasert løsning for effektivt flåtemanagement

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk