Sluser

Sluser

Effektiv slusedrift

Sørg for en pålitelig drift døgnet rundt med signaliseringslamper og automatiseringsteknikk fra Phoenix Contact.

Sluser er uunnværlige når høydeforskjeller i vannveier må overvinnes. Hvis et sluseanlegg svikter på en vannvei som benyttes ofte, betyr det skader for flere millioner for industrien.

I tillegg til en feilsikker drift av slusen krever strengere sikkerhetskrav en pålitelig signalisering med diagnostikkmuligheter på sluseanlegget. Signaliseringslamper og automatiseringsteknikk fra Phoenix Contact sørger for en pålitelig drift døgnet rundt og reduserer dermed de løpende kostnadene.

Dine fordeler

  • Sikker oppstart og enkelt vedlikehold takket være preinstallerte programvarefunksjoner
  • Komponenter med lang levetid takket være robust design og nyskapende teknologier
  • Rask diagnostikk og langsiktig datasikkerhet grunnet tilknytning til nettverket med standardprotokoller

Pålitelig signalisering

Signaliseringsanlegg  

LED-signallamper for sluser

For sluser har signaliseringssystemenes tilgjengelighet absolutt høyeste prioritet.

 LED-signallampene tar hensyn til dette kravet i form av konsekvent implementerte diagnostikkegenskaper og en industriegnet kommunikasjonsforbindelse. Det ytterst robuste huset, som tåler sjøvann, og den massive tilkoblingsteknikken er designet for bruk i krevende omgivelser.

Styre slusedelsystemer

Sikre styre- og I/O-systemer  

Sikker regulering av sluseenhetene

Samtlige enheter i slusekomplekset som porter og kamre styres fra styreposisjonen. Med den brede porteføljen med styre- og I/O-systemer overvåker og styrer den de sikkerhetsrelevante funksjonene i samsvar med påkrevet SIL-kategori eller Performance Level.

Kombinert med den redundante PROFINET-kommunikasjonen sørger det intelligente nødstoppsystemet for en sikker regulering av slusedelsystemene.

Regulere vannivåer

Tilløpspumpeverk  

Sikker styring av vanntilførsel og -utløp

Med den modulære styreteknikken fra Phoenix Contact regulerer du slusekamrenes vanntilførsel og -avløp etter behov, og registrerer alle høydenivåer.

Pumper, ventiler og skyvere styres og overvåkes via forprogrammerte funksjonsblokker. De er enkle å integrere i eksisterende systemer.

Automatisert slusesignalisering

Med LED-signallamper og styreteknikk fra Phoenix Contact utformer du pålitelige signaliseringsanlegg med effektiv energibruk, for maritim bruk.

Signallyskasterne er en integral bestanddel av en komplettløsning og stiller statusinformasjon og alarmmeldinger til rådighet over hele nettet. De støtter alle vanlige industrielle kommunikasjonsgrensesnitt. Ved hjelp av busstilknytning følger en tilnærmet sømløs integrering i nettverket ditt.

Topologi: Automatisert slusesignalisering  

Signaliseringsanlegg med effektiv energibruk for sluser

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00