Tunnel

Tunnel

Løsninger fra en og samme produsent

Vi tilbyr teknikk for elektroteknisk tunnelinfrastruktur – pålitelig, tilgjengelig og økonomisk.

Tilbake til Smart Road

Kategorier

 • Belysning
  Belysning i tunnelen

  Phoenix Contact tilbyr mange muligheter for å styre belysningen i tunnelen.

 • Drenering
  Drenering

  Phoenix Contact hjelper deg med å oppnå økonomisk effektiv og behovstilpasset styring av pumpestasjonene dine i tunnelen.

 • Energiforsyning og -fordeling
  Energiforsyning og -fordeling

  Phoenix Contact står ved din side som pålitelig partner for sikker forsyning og konsekvent energifordeling ved anvendelser i tunnelen.

 • Industriell nettverksteknikk
  Industriell nettverksteknikk

  Phoenix Contact tilbyr deg et stort utvalg med ytelsessterke nettverks- komponenter for utforming av et meget tilgjengelig Ethernet-nettverk for tunnelsystemet ditt.

 • Overspenningsbeskyttelse
  Overspenningsbeskyttelse i tunnelen

  Med et effektivt overspenningsbeskyttelseskonsept fra Phoenix Contact kan transient overspenning i tunnelen reduseres til et absolutt minimum.

 • Sikre bruksområder
  Sikkerhet i tunnelen

  Sikkerhetsrettede løsninger og teknologier fra Phoenix Contact åpner for oppbygging av en pålitelig overvåking og sikkerhetssystem for tunnelen din.

 • Tilkobling til kontrollrommet
  Tilkobling til kontrollrommet

  Phoenix Contact tilrettelegger for sikker tilkobling og enkel styring av tunnelkonstruksjoner fra overordnede kontrollsentraler.

 • Ventilasjon
  Ventilasjon i tunnelen

  Phoenix Contact tilbyr pålitelige automatiseringsløsninger for økonomisk drift med effektiv bruk av energien til ventilasjonsanlegget i tunnelen.

Veier, tog og metrotunneler spiller en viktig rolle ved utvikling av et effektivt og bærekraftig mobilitetssystem. Økt trafikkytelse i stadig mer komplekse strukturer krever smarte automatiseringsløsninger. Urban mobilitet og sikkerhet for trafikantene står i midtpunktet.

Phoenix Contact er din pålitelige og erfarne partner ved omsetting av krevende prosjekter til tunnelautomatisering – som starter med det sentrale elementet styreteknikk, implementering av sensor- og aktuatorsystemet, opp til overspenningsbeskyttelsen og helt til omfattende Safety-konsept.

Oversikt: tunnelsegment

Oversikt: tunnelsegment

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00