Layyahin maakaasuvoimalan tehokas modernisointi

I & C Energo: Tsekin johtava insinööritekniikan yritys

I & C Energo a. s. on vuonna 1993 perustettu energiayhtiön CEZ a. s. tytäryhtiö Tsekin tasavallassa.

Johtava insinööritekniikan toimitusyritys tarjoaa pvalveluita maailmanlaajuisesti.

I & C Energo toimii aktiivisesti erityisesti teollisuuden ja sähköisten järjestelmien mittaus- ja ohjausjärjestelmien sekä tietojärjestelmien alueilla. Tähän kuuluu myös järjestelmäintegroinnin ja suunnittelun tuki.

Sovellus

Yhteistyössä Emerson Process Management, s. r. o.:n kanssa I & C Energo sai vuonna 2007 tilauksen Layyahin maakaasuvoimalan kahden tuotantoyksikön ohjausjärjestelmän modernisoimiseksi.

Layyahin voimala on – kuten useimmat laitokset Etelä-Aasiassa – yhdistetty sähkövoimala/meriveden suolanerottamisvoimala (Co-generation power desalting plants – CPDP).

Sen toiminnasta vastaa SeWa (Sharjah Electricity and Water Authority).

Ratkaisu

Phoenix Contactin riviliittimet  

Phoenix Contactin riviliittimet

Ohjausjärjestelmän modernisoimiseen käytetään Phoenix Contactin UT- ja URTK-riviliittimiä. Modernisoinnin projektisuunnittelu toteutetaan CLIP PROJECT -suunnitteluohjelmalla.

PLC-releet kytkevät – niiden pienen rakenneleveyden ansiosta - signaaleja 24 V -ohjaustason ja 110 V -oheislaitteiden välillä toimilaite- ja anturiversioina.

QUINT POWER -teholähde stabiloi jännitteen toisiopiirissä – LED-tilanäytön avulla tapahtuvalla aktiivisella toimintovalvonnalla.

Johtopäätös

Phoenix Contact on Emerson Process Managementin Alliance Supplier -toimittajaohjelman jäsen.

Tämä osoitus ja tosiasia, että projekteja on jo aiemmin toteutettu menestyksellisesti Phoenix Contactin komponenteilla, johtivat sopimukseen ja yhteistyöhön I & C Energon, SEWAn ja Phoenix Contactin välillä Layyah-projektissa.

Phoenix Contactin tuotteilla, kuten QUINT POWER -teholähteillä, olemassa olevat kytkentäkaapit voitiin modernisoida - ilman lisäyksiköitä ja siten lisäkustannuksia.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260