Tilkobling av automatiseringsløsninger til styresentralen med åpen protokoll

Oversikt

Kontrollrom  

I kontrollrommet flyter all relevant informasjon sammen

  • I trafikkinfrastrukturen må de mest forskjellige deltakere med de mest ulike protokoller implementeres i styresystemene.
  • Phoenix Contact tilbyr systemer som støtter et vanlig mangfold med automatiseringsprotokoller og som tar i bruk forskjellige overføringsmedier.
  • For å oppnå en effektiv integrering av desentrale anleggsdeler finnes det grensesnittadaptere, protokollomformere og datakonsentratorer.

Anvendelse

Protokollomformer Resygate  

Protokollomformer for effektiv integrering av desentrale anleggsdeler

De fleste applikasjonene på området trafikkinfrastruktur er utviklede strukturer som med årenes løp stadig har blitt modernisert og utvidet.

Derfor konfronteres leverandører av enkeltkomponenter eller systemer stadig med spørsmål om bestemte kommunikasjonsprotokoller. For et vesentlig aspekt ved kommunikasjonen er selve integreringen i et styresystem henholdsvis i kontrollrom, som vanligvis forutsetter bestemte protokoller eller mekanismer.

Løsning

TC Mobile I/O X200  

Enkelt fjernvedlikehold via mobilradio

Produkter og systemer fra Phoenix Contact har overproporsjonalt mange muligheter for å knytte automatiseringsløsninger til kontrollrommet. Styreteknikken gir brukeren bruksprotokoller og mekanismer fra klassisk automatisering samt informasjonsteknologi.

For kommunikasjonen i kontrollrommene og styresystemene må utover dette samtlige medier støttes. Hos Phoenix Contact finnes det derfor komponenter for trådbasert eller trådløs kommunikasjon samt egne eller offentlige nettverk. Operatøren mottar alle relevante data fra feltapplikasjonen i sanntid til styresystemet.

Skalerbare og passnøyaktige løsninger til applikasjonen din
Fra enkel integrering av enkeltfeltutstyr og opp til PC-baserte Gateways: Phoenix Contact har alltid den perfekte løsningen. Porteføljen og dermed tilgjengelig båndbredde for bruk i kommunikasjonssammenheng for styresystemer, er helt unik. Ved hjelp av intelligente funksjoner og blokker mellomlagres informasjonen ved behov, lagres lokalt og sendes på bestemte tidspunkter eller leveres syklisk. Mange tiårs erfaring fra flere hundre kundeprosjekter flyter kontinuerlig inn i den videre utviklingen av komponenter og systemer.

Topologi: Tilknytning til kontrollrommet  

Konsekvent integrering i styrenivået

Dine fordeler

  • Løsninger for samtlige kommunikasjonsveier i form av stor produktportefølje for egne og offentlige nett, wireless og annet.
  • Passer til de mest forskjellige applikasjoner og anleggsstørrelser takket være skalerbare programfunksjoner
  • Optimal integrering i eksisterende systemer takket være standardisert Ethernet- og fjernvedlikeholdsprotokoll
  • Kompetanse på tvers av bransjer innenfor remote-kommunikasjon med mange forskjellige kundeprosjekter i alle størrelsesordener og anvendelser

Produkter

BeskrivelseTypeArt.nr.
Program-/konfigureringsminne inkludert SQL-databasetilknytning, fjernkommunikasjon og lignende.SD FLASH 2GB APPLIC A2701190
Protokollomformerf.eks. RESYGATE 30002400129
StyresystemprogramACRON2400115
Fjernstyrte understasjonerAX ODP SERVER 5FU2700391
BeskrivelseTypeArt.nr.
Program-/konfigureringsminne inkludert SQL-databasetilknytning, fjernkommunikasjon og lignende.SD FLASH 2GB APPLIC A
Protokollomformerf.eks. RESYGATE 3000
StyresystemprogramACRON
Fjernstyrte understasjonerAX ODP SERVER 5FU

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00
Referrer: