Løsninger for overspenningsbeskyttelse

Oversikt

Medarbeider i et takmontert anlegg  

Medarbeider i et takmontert anlegg

  • Generatortilkoblingsbokser benyttes i takmonterte anlegg for å samle strenger, for å gi beskyttelse og eventuelt for å koble modulene fra resten av systemet.
  • En stor portefølje med generatortilkoblingsbokser for takmonterte anlegg er nå tilgjengelig, og kundetilpassede løsninger utarbeides på kort tid.
  • Løsningene er i samsvar med standarden for kombinasjoner av lavspenningskoblingsutstyr og innehar CE-samsvarserklæring.

Anvendelse

Generatortilkoblingsbokser benyttes i både mindre takmonterte anlegg og i større anlegg i felten. De har blant annet som oppgave å samle og beskytte strenger samt eventuelt skille modulene fra resten av systemet ved hjelp av en lastskillebryter.

Topologi generatortilkoblingsbokser for takmonterte anlegg

Phoenix Contact tilbyr forskjellige muligheter for å beskytte takmonterte anlegg pålitelig mot overspenning

På grunn av det høye antallet vekselretterprodusenter og forskjellige vekselrettertopologier må utviklings- og produksjonsprosessene organiseres fleksibelt og stramt. Monteringstjenesteytere må skaffe egnet generatortilkoblingsboks til veie på kort tid. Kun på den måten kan de stadig knappere tidsforløpene mellom tilbud og implementering av solenergianlegg, overholdes.

Ved utvikling av en slik løsning krever stadig flere kunder at standarden for kombinasjoner av lavspenningskoblingsutstyr følges. Utover dette er en CE-samsvarserklæring selvsagt et must.

Løsning

Overspenningsbeskyttelse DC for fem strenger type 2  

Forhåndskablet generatortilkoblingsboks med skillebryter til generator

Phoenix Contact tilbyr et høyt antall generatortilkoblingsbokser for takmonterte anlegg. Noen av løsningene er tilgjengelig rett fra lager.

Utover dette arbeider vi kontinuerlig for å optimalisere utviklings- og monteringsprosessene våre. Derfor kan vi med korte tidsfrister også tilby løsninger som ikke er en del av standardporteføljen.

Dine fordeler

  • Stor portefølje med generatortilkoblingsbokser på lager
  • Utarbeidelse av kundetilpassede løsninger på kort tid
  • Rask installering og idriftsettelse
  • Kombinasjon av koblingsutstyr i henhold til standard takket være bruk av DIN EN 61439
  • Bruksorientert veiledning

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00
Referrer:

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk