Jernbaneindustri

Jernbaneindustri

Alltid ved din side

Med våre produkter, systemer og løsninger er vi en pålitelig partner ved din side.

Tilbake til Løsninger

Kategorier

  • Bruksområder og løsninger
    Bruksområder og løsninger

    Våre produkter for skinnegående kjøretøyer står for kvalitet, pålitelighet og vedlikeholdsfrihet.

  • Standarder
    Standarder

    Produkter fra Phoenix Contact for jernbaneindustrien oppfyller de mest forskjellige nasjonale og internasjonale standarder som gjelder spesielt for jernbaneformål.

I mange årtier har Phoenix Contact vært en pålitelig samarbeidspartner for jernbaneindustrien og tilbyr produkter for skinnegående kjøretøyer og signalteknikk. Dra fordel av våre sterke innovasjonskrefter og omfattende bransjekunnskap. De er selve grunnlaget for pålitelige og økonomisk effektive løsninger.

Vi kan tilby et stort produktsortiment for helt individuelle tilkoblings- og systemløsninger. Våre eksperter er her for deg!

IRIS-sertifisering

IRIS-sertifisering  

IRIS-sertifisering

Phoenix Contact har siden april 2008 vært sertifisert i henhold til International Railway Industry Standard (IRIS). Grunnlaget for denne standarden er kvalitetsmanagementstandard DIN EN ISO 9001, som har blitt supplert med internasjonale jernbanespesifikke krav.

Sertifiseringen bekrefter tilpasningen av våre kvalitetsmanagementprosesser i henhold til IRIS standard og den uforandrede kvaliteten på våre produkter gjennom hele produktets levesyklus.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Service

Nedlastinger

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk