Fjernstyring med PROFICLOUD

Fjernstyring med PROFICLOUD

Åpen for verden, pålitelig fremgang

Velg riktig retning for fremtiden allerede nå – stig inn i Proficloud-verden sammen med oss.

Som åpen, skalerbar IoT-plattform tilbyr Proficloud intelligent kommunikasjon, nettorganisert styreteknikk, smarte skytjenester, omfattende dataanalyse og samtidig optimal sikkerhet.

Ta i bruk de ubegrensede mulighetene ved skybasert løsning for kontinuerlig overføring av prosessdata til kontrollrommet. Med Proficloud nettorganiserer du desentrale enheter i felten sikkert og enkelt via Internett. Slik får du en global tilstandsovervåking og styring av dataene dine.

Dine fordeler

  • Maksimal fleksibilitet og tilgjengelighet takket være stedsuavhengig, grenseløs automatisering via Internett
  • Enkel engineering fordi desentrale enheter vises i det lokale nettverket
  • Effektiv automatisering grunnet prefabrikkerte og forhåndsprogrammerte Proficloud-artikler
  • Pålitelig og sertifisert kommunikasjon grunnet TLS-kryptering

Skyløsninger for industrien

Skybasert automatisering  

Skybasert automatisering – raskt og sikkert

Effektiv fjernstyring

Takket være Proficloud og tilhørende komponenter får du på meget kort tid en sikker forbindelse for effektiv fjernstyring.

Proficloud-kobleren integreres i kontrollrommets lokale nettverk. Kobleren viser alle enheter som er nettkoblet globalt via skyen, som lokale nettverksenheter. På den desentrale lokaliseringen etablerer kontrolleren forbindelse til Proficloud via Internett. I nettverket vises den nå som en lokal enhet ­og kan benyttes umiddelbart, uten ytterligere konfigureringer eller programmering. IO-komponentene som er tilkoblet den desentrale kontrolleren settes automatisk i drift.

Dataanalyse med vann- og avløpsbehandling som eksempel

Fjernstyreteknikk for desentrale avløpspumpeverk  

Fjernstyreteknikk for desentrale avløpspumpeverk

Aktuelle driftsdata som høydenivå, gjennomstrømning eller energiforbruk i desentral infrastruktur analyseres i Proficloud og sammenlignes med andre informative verdier. Som eksempel kan et avløpspumpeverk driftes effektivt og behovstilpasset.

Status- og driftsmeldinger formidles til kontrollrommet via en Internettforbindelse. Fra Proficloud kan ytterligere viktig informasjon som for eksempel værdata mottas fra overordnede konstruksjoner for å oppnå optimal drift. I tillegg kan driftsdata fra for eksempel pumper samles inn i forbindelse med Lifecycle- eller energistyring, slik at disse kan brukes til forutseende vedlikehold.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk