Smart Services med PROFICLOUD

Smart Services med PROFICLOUD

Banebryteren for digitaliseringen din

Velg riktig retning for fremtiden allerede nå – stig inn i digitaliseringens verden sammen med oss.

Som åpen, skalerbar IoT-plattform tilbyr PROFICLOUD smart kommunikasjon, nettorganiserte komponenter, styreteknikk, Smart Services, omfattende dataanalyse og samtidig optimal sikkerhet.

Ta i bruk de ubegrensede mulighetene ved skybasert løsning for kontinuerlig overføring av prosessdata. Med PROFICLOUD nettorganiserer du desentrale enheter i felten sikkert og enkelt via Internett. Slik får du en global tilstandsovervåking og styring av dataene dine.

Dine fordeler

  • Optimal fleksibilitet, tilgjengelighet og tilgang til komponentdata til enhver tid og overalt
  • Tilgang til databaserte, fremtidsrettede Smart Services som for eksempel Device Management, State of Health eller ytterligere interaksjoner med komponenten
  • Pålitelig og sertifisert kommunikasjon mellom kontroller og PROFICLOUD ved hjelp av TLS-kryptering

Skyløsninger for industrien

Skybasert automatisering  

Skybasert automatisering – raskt og sikkert

Fremtidsrettede Smart Services

Smarte, IoT-egnede komponenter og kontrollere fra Phoenix Contact gjør det mulig å sende dataene direkte til PROFICLOUD. Tilgjengeligheten og tilgangen til komponentdata er klargjort til enhver tid og overalt.

PROFICLOUD gir tilgang til databaserte, fremtidsrettede Smart Services som for eksempel Device Management, State of Health eller ytterligere interaksjoner med komponenten. I tillegg gir Smart Services økt transparens i måle- og komponentdata ved hjelp av moderne analysemetoder, som for eksempel Machine Learning, i fremtiden. En sikker og sertifisert kommunikasjon mellom kontrolleren, komponentene og PROFICLOUD er gitt ved hjelp av TLS-kryptering.

Dataanalyse med vann- og avløpsbehandling som eksempel

Fjernstyreteknikk for desentrale avløpspumpeverk  

Fjernstyreteknikk for desentrale avløpspumpeverk

Aktuelle driftsdata som høydenivå, gjennomstrømning eller energiforbruk i desentral infrastruktur analyseres i PROFICLOUD og sammenlignes med andre informative verdier. Som eksempel kan et avløpspumpeverk driftes effektivt og behovstilpasset.

Status- og driftsmeldinger formidles til kontrollrommet via en Internettforbindelse. Fra PROFICLOUD kan ytterligere viktig informasjon som for eksempel værdata mottas fra overordnede konstruksjoner for å oppnå optimal drift. I tillegg kan driftsdata fra for eksempel pumper samles inn i forbindelse med Lifecycle- eller energistyring, slik at disse kan brukes til forutseende vedlikehold.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00