Overspændingsbeskyttelse til anlæg i uvejrstruede Hainan

Hainan i Kina: Produktionsanlæg til styropor

Grundlæggelsen af Hainan Shihua Jiasheng Chemical Company er baseret på udviklingen af de globale styropor-produktionskapaciteter og den på kort sigt begrænsede produktion.

Virksomheden er opstået af et Joint Venture mellem firmaerne Hainan Shihua Petrochemical Company og Jiansu Jiasheng Chemical Company.

Målet var oprettelsen af en FCC-indretning til tør gas (Fluid Catalytic Cracking) med et styroludbytte på 80.000 tons om året. Desuden skulle der oprettes et rørnetværk mellem de to moderselskaber.

Den samlede investering i projektet beløb sig til 390 millioner RMB med et udbytte på en milliard RMB.

Hainan Shihua Jiasheng Chemical Company øgede også udbyttet for den samlede branche. Det vil sige, at virksomheden bidrog med 100.000 tons styropor om året.

Applikationseksempel

Hainan Shihua Jiasheng Chemical Company befinder sig ved Kinas sydlige grænse. Karakteristisk for området er heftige uvejr og storme.

Lynbeskyttelse var et vigtigt tema helt fra begyndelsen af planlægningsfasen. Hr. Jiang, leder af det teknologiske område, valgte overspændingsenheder fra Phoenix Contact.

Løsning

Overspændingsbeskyttelse i kinesiske Hainan  

Overspændingsbeskyttelse i mere end 2.000 elementer

Hainan Shihua Jiasheng Chemical Company implementerede overspændingsbeskyttelse fra Phoenix Contact ved alle fieldinstrumenter og det elektriske udstyr, ved instrumenter i kontrolsystemet og ved strømforsyningsenheder.

I alt mere end 2.000 elementer udstyres med lyn- og overspændingsbeskyttelsesenheder fra Phoenix Contact.

Lynstrømsafleder FLASHTRAB FLT sørger for beskyttelsen af strømforsyningen. Overspændingsbeskyttelse fra produktfamilien VALVETRAB VAL og PLUGTRAB PT sikrer kontrolcentret. Aflederne PLUGTRAB S-PT sikrer i den egensikre udførelse til fieldinstallationen overførslen af sensible data fra måle-, styrings- og reguleringsteknikken.

Facit

Ethylbenzol-produktionsstedet skulle modstå hyppige uvejr og storme. Siden installationen af beskyttelsesenheder fra Phoenix Contact har der ikke været problemer.

Hr. Jiang udtalte: „Det beviser overspændingsbeskyttelsesenhedernes høje kvalitet. Vores beslutning har været den helt rigtige. Jeg ville ønske, at Phoenix Contact ville fokusere endnu mere på sikkerhedsoperationerne i den kemiske industri.“

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk