FPSO og platformsleverandører

FPSO og platformsleverandører

Pålidelig teknik om bord

Sammen med Phoenix Contact kan du realisere automatiseringsløsninger både over og under dæk.

Ved den omkostningstunge transport af olie med FPSO'er kan effektiv automatisering være en afgørende konkurrencemæssig fordel. Tendensen går i retning af fjernvedligeholdelse af skibsanlæg og mindre teknisk personale selv ved tiltagende størrelse af skibene. Samtidig er maritime certifikater og protokoller som SAE J1939, NMEA 2000, RS-323/485, GL eller ABS vigtige.

Hardware skal kunne modstå barske betingelser og overholde specifikke funktioner, f.eks. 100 % lysdæmpning af skærme. Phoenix Contact er her din erfarne partner mht. pålidelig automatiseringsløsninger over og under dæk.

Dine fordele

  • Effektiv og udfaldssikker Heave Compensation takket være redundante kontrollerløsninger
  • Mere sikkerhed om bord med trådløs integration af gasdetektorer
  • Fleksible betjenings- og overvågningsløsninger takket være IPC'er, HMI'er og visualiseringsløsninger til skibsbygningsindustrien

Løsninger til Heave Compensation

Stempler til Heave Compensation  

Automatiseringsløsninger til Heave Compensation

Med en automatiseringsløsning på grundlag af en applikativ systemredundans kan du sørge for, at Heave Compensation hele tiden sørger for korrekt position af skibet.

F.eks. når Dynamic Positioning ikke mere slår til pga. høj sø. Med MGUARD Security Routere og VPN-teknologi er den adgangssikrede kommunikation i netværket sikret.

Gasdetektion

Styreskab med Axioline-kontrolteknologi  

Redundant systemopbygning for sikker alarmering

Særligt i olie- og gasindustrien er forskellige gasser en fare for menneske og maskine. Med en løsning fra Phoenix Contact kan du tilslutte snifferen trådløst til dit kommunikationssystem.

Takket være redundant opbygning er der garanteret øjeblikkelig alarmering og modforanstaltninger i nødstilfælde.

Redundant Multi-Client-visualisering

HMI til maritime applikationer  

HMI til maritime applikationer

Med vores betjenings- og overvågningsløsninger kan du sørge for, at de rigtige informationer er til rådighed på det rigtige sted. Til det formål går Clients ind i en redundant opsat server.

På den centrale industri-pc fastsættes adgangsrettigheder samt hvilken Client der får hvilke Subsets Grundlaget for dette er hard- og software, der er specielt tilpasset skibsbygning.

Redundant alarmering og overvågning

Anlæg som skibets fremdriftssystem, energiproduktion, ror eller brandalarmanlæg hører til Essential Services ombord. Hvis de falder ud, kan det betyde fare for besætning og skib. For at kunne få information om kritiske situationer rettidigt installeres der redundant alarmering og overvågning på grundlag af robust kontroller- og netværksteknik.

Ud over Essential Services informerer systemet også om generelle tilstande som niveau af ballastvand eller i brændstoftank samt drikkevandsforsyning.

Redundanskoncept til skibe  

Redundanskoncept til skibe

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk