Cyber Security

Sikkerhet til nettverket ditt

Sikkerhet til nettverket ditt

Vi hjelper deg med å beskytte industrinettverkene dine mot uberettiget tilgang og ondartet programvare.

Tilbake til Løsninger

Kategorier

 • Bruksområder og løsninger
  Bruksområder og løsninger

  Phoenix Contact tilbyr nyskapende Cyber Security-løsninger for maskin- og anleggsteknikere og -operatører samt for industrien og kritisk infrastruktur.

 • Produkter
  Produkter

  Cyber Security-produkter fra Phoenix Contact for industriell nettverkssikkerhet og sikker fjernkommunikasjon.

 • Referanser
  Referanser

  I de følgende referansene kan du lese hvordan kundene våre har omsatt krevende prosjekter ved hjelp av Security Appliances fra Phoenix Contact.

 • Service og support
  Service og support

  Her finner du mer informasjon som nedlastinger, servicetilbud, lenker og FAQs rundt temaet Cyber Security hos Phoenix Contact.

Aldri tidligere har industrien vært så nettorganisert og transparent som i dag – og aldri har den vært så lett å angripe. Trender som Industrie 4.0 og Industrial Internet of Things sørger for økt effektivitet og fleksibilitet i produksjonen. Samtidig utgjør nettorganiseringen av alle anlegg en stor sikkerhetsrisiko og skaper vei for svikt, sabotasje og tap av data.

Finn ut hvordan vi med våre innovative produkter og serviceytelser kan hjelpe med å beskytte industrianleggene dine mot cyberangrep og virus.

Trygt inn i fremtiden

Roland Bent, daglig leder markedsføring og utvikling

Roland Bent, daglig leder markedsføring og utvikling

"I tillegg til en digital verdiskapningskjede er sikkerheten til nettet og dataene et sentralt tema i Industrie 4.0. I en sterkt nettorganisert verden, som ikke bare inneholder forbrukeranvendelser, men i stadig større grad også kommer til å omfatte industrielle utviklings-, produksjons- og logistikkprosesser, er det å sikre prosesser, produkter og informasjonsutveksling en helt elementær faktor.

Som pioner innen automatiseringsteknikk håndterer vi dette faktumet på en gjennomtenkt måte i form av Phoenix Contact Cyber Security GmbH (tidligere Innominate Security Technologies AG) og et eget Cyber Security kompetansesenter i Berlin. Denne kunnskapen gjør at vi kan tilby individuelle nettverksløsninger og produkter spesielt for kravene som stilles i industrien.

Industriell nettverkssikkerhet

Security-farer i industrielle nettverk  

Industriell nettverkssikkerhet gir beskyttelse mot farer i kjølvannet av tiltagende nettorganisering

Industrial Network Security står for beskyttelse av nettorganiserte industrielle systemer og anlegg mot angrep, dataspionasje, svikt som følge av virus, ondartet programvare og feilbetjening. For i motsetning til Ethernet-standarden kan etablerte sikkerhetskonsepter som Office-brannmurer ikke overføres like enkelt til produksjonsnettverkene. Disse imøtekommer ikke de spesielle kravene som stilles innen industrien.

Med mange års erfaring innen automatiseringsteknikk er vi godt bevandret med kravene som stilles i industrien og finner gode løsninger i form av veletablerte Security-konsepter og innovative produkter. Som eksempel kan vi tilby deg følgende:

 • Spesielle brannmurfunksjoner for industrien som blant annet Conditional Firewall og User Firewall
 • Deep Packet Inspection til industriprotokoller
 • Sikre nettverkstilganger for serviceteknikere

Sikker fjerntilgang

Sikker kommunikasjon over hele verden  

Sikre fjernvedlikeholdskonsepter for nettorganisering av maskiner og anlegg over hele verden

Ved å administrere produksjonsanlegg via fjerntilgang sparer man reiseutgifter og reduserer stillstandstider. For å kunne dra best mulig nytte av mulighetene ved fjernvedlikehold kreves det likevel en sikker, pålitelig og feilfri forbindelse. For usikrede fjernforbindelser gir også uberettigede personer tilgang til firmaets nettverk: Et sikkerhetshull som kan medføre store økonomiske skader.

Våre komponenter for sikker fjerntilgang gir derfor en ekstra sikker dataoverføring via VPN-tunnel og ved bruk av de mest moderne krypteringsstandarder. Også her tilbyr vi gjennomtenkte systemer som tar hensyn til de spesielle kravene som stilles i industrien. Våre komponenter muliggjør blant annet følgende:

 • Enkel implementering av maskiner og anlegg uten programinstallering
 • Fleksible forbindelser via Internett eller mobiltelefonnettet
 • En brannmur i VPN-tunnelen som sikrer tilgangene
 • En VPN-kommunikasjon uten endringer på bedriftens brannmur

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00
Referrer: https://www.phoenixcontact.com/online/portal/no/pxc/shopping_cart_page/!ut/p/z1/tVTPb4IwFP5bPHAk7ykVejVs0eiQLQ6FXkiB4thGi9jI_O_H3GXJImQz9NK-5PuVl3wFBiEwyU_FnutCSf7ezhGzYzpZuYs5GXsY3Fn4dO8F28B78Oe-BVtgwKq0yCCiGQpCc24KTlOTZCkxk9wmpi2EnSLNKOfOFzqVutIvEEkllYGNSAxMVV2pmmthYFWL49FAIXV9jiu-Fz_fsOvKgwEB1h33m49Xzgz7-FHLd64CyBR2p0I0EEhVl-36Nn_czgL7HJwbHbrlV9NB5d3JsPLjQeU3OKz8sOknt6Zf9nWj_SuK18OBzdqKK6nFh4bwfx1nXVaXll8AHTXeSBWv_fgxdNc-VGVJrXNhRstT0zznpZvQ39fOfMtno9EncgOXcg!!/dz/d5/L0lJSklKQ2dwUkEhIS9JRGpBQUF4QUFFUkNwcVlxLzRObEdRb1lwTWhUalVFZyEvWjZfODJLQ0hHNDFNMFVEMzBRRU1VVlVNTE8wTDEvWjdfODJLQ0hHNDFNMFVEMzBRRU1VVlVNTE8wRDMvdGFyZ2V0Vmlldy9yZXZpZXc!/

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk