Tårn

Tårn

Nyskapende komplette løsninger

Med løsninger fra Phoenix Contact får du pålitelig utrustede systemer i tårnet med lang levetid.

Tilbake til Vindanlegg

Kategorier

  • Løsninger for tårnbelysning

    Phoenix Contact tilbyr et komplett system for tårnbelysning av vindanlegg, fra avbruddsfri strømforsyning og helt til LED-lampe.

I tillegg til omformeren og kabelopplegget for data, signaler og effekt inneholder vindanleggets tårn også den komplette infrastrukturen for vindanleggsservice som belysning eller tilgangsanlegg. Det er systemer som fungerer delvis uavhengig av hovedkontrolleren, men som likevel må overvåkes og være i samsvar med lokal sikkerhetsstandard.

Det være seg omformerkabling, Bottom-Box-elektronikk, belysnings- eller overvåkingssystemer: Hos Phoenix Contact finner du nyskapende komplette løsninger til vindanleggets tårn.

Dine fordeler

  • Reduser servicetiltak med vedlikeholdsfrie belysningsløsninger
  • Funksjonell sikkerhet med Safety-løsninger for uavhengige eller nettorganiserte systemer
  • Spar tid med smarte kablingsløsninger

Kabling

Kabling i vindanleggets tårn  

Løsninger for pålitelig kabling i tårnet

For å oppnå permanent pålitelig kabling av vindanleggets tårn vil du hos oss finne et høyt antall potensielle løsninger, både for overføring av signaler og for overføring av data og effekt.

Grunnet kundespesifikt tilpassede kabler reduseres installasjonstiden ytterligere fordi kabler og pluggforbindere kan tilpasses helt skreddersydd etter behov.

Belysning

Belysning i vindanleggets tårn  

Lite vedlikeholdskrevende belysningsløsninger som er enkle å installere

Belysningsløsninger fra Phoenix Contact imponerer med lite vedlikeholdskrevende drift. Takket være en spesiell pluggteknikk er tårnbelysningen raskere og først og fremst enklere å kable opp, noe som gjør at man ikke lenger trenger å innhente el-fagpersonell.

Den integrerte avbruddsfrie strømforsyningen gir tilstrekkelig lys også i nødstilfeller. Nødlamper er ikke nødvendig, ettersom de sparsommelige lysdiodene kan forsynes problemfritt via dette batteriet.

Tilgangsanlegg

Tilgangsanlegg  

Sikre løsninger for pålitelig utkobling i nødstilfeller

For å opprettholde sikkerheten for mennesker i tilgangsanleggene kan vi tilby funksjonelt sikre stand-alone-systemer som sørger for pålitelig utkobling i nødstilfeller.

Utgangspunktet er modulære småkontrollere som overtar overvåkingsfunksjonene. Kommunikasjonen til anleggets kontroller etableres med RADIOLINE-radiosignalmoduler.

Teknikk også til uavhengige og nettorganiserte undersystemer

Også i vindanleggets tårn kreves et robust teknisk system. Med løsninger fra Phoenix Contact utruster du de delvis uavhengige undersystemene slik at de blir både pålitelige og får lang levetid, eksempelvis tilgangsanlegget.

Modulær styreteknikk og en stor portefølje med I/O-moduler muliggjør fleksibel utvidelse av systemene også i ettertid, for eksempel med innsamling av energidata for forsyningen. I forbindelse med belysningen er en tidsbesparende og spesielt også enkel kabling en viktig faktor.

Teknikk også til uavhengige og nettorganiserte undersystemer

Robust teknisk system til tårnet – fra kabling og belysning og helt til tilgangsanlegget

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Service

Løsninger for tårnbelysning

Komplett system fra et automatikkskap