Mekanisk forhåndsrensing

Mekanisk forhåndsrensing

Effektiv forhåndsrensing

Stol på pålitelige løsninger som sørger for et friksjonsfritt forløp av den mekaniske forhåndsrensingen.

Ved den mekaniske forhåndsrensingen fjerner separator og sandfang grove smusslegemer og mineralske faststoffer som for eksempel steiner og glassplinter. Slik unngår man tilstoppinger, og en optimal biologisk renseprosess kan innledes. For å oppnå en anleggsdrift som er lite vedlikeholdskrevende trengs en pålitelig styring og overvåking av vifter, motorer og ventiler.

Phoenix Contact tilbyr pålitelige løsninger som imøtekommer kravene til omgivelsesbetingelser og som sørger for et friksjonsfritt prosessforløp. Det omfatter modulære styreløsninger, egensikre inn- og utgangsmoduler samt kommunikasjonsløsninger.

Dine fordeler

  • Pålitelig anleggsovervåking med komplette løsninger for mange typer signaler
  • Kommunikasjonsløsninger for enhver infrastruktur med teknikk for Ex-området
  • Høy tilgjengelighetsgrad for drivteknikken takket være standardisert tilknytning av frekvensomformere med PROFINET

Egensikker registrering av signaler

I/O-er for egensikker registrering av signaler  

Pålitelig registrering av signaler på Ex-områder

På Ex-områder, for eksempel grov- og finseparasjon, må signalregistreringen fungere absolutt pålitelig. Phoenix Contact kan i den forbindelse tilby en stor produktportefølje for potensielt eksplosive områder.

Din I/O-stasjon installeres i sone 2, sensorene og aktuatorene etter behov i sone 0, 1 eller 2.

Pålitelig trådløs kommunikasjon

Radiosignalmodul for trådløs kommunikasjon i renseanlegget  

Pålitelig kommunikasjon via Trusted Wireless 2.0

Phoenix Contact tilbyr løsninger for trådløs styring av bevegelige anleggsdeler, for eksempel i sandfanget, via ytelsessterke radiosignalforbindelser med Trusted Wireless 2.0.

Ta i bruk alle fordelene ved en rask og enkel oppstart uten programmering takket være enkel adressetilordning av inn- og utgangsmoduler.

Standardisert implementering av frekvensomformere via PROFINET

Sandfang og fettavskiller  

Implementering av frekvensomformer via PROFINET

I sandfanget og fettavskilleren er høy tilgjengelighet ved drivteknikken av stor betydning, ettersom viftene som sørger for å opprettholde strømningshastigheten må kjøre kontinuerlig. Kun slik kan man være sikker på å oppnå sedimentering av de faste partiklene.

Implementering av frekvensomformeren med fremtidsteknologien PROFINET sikrer en standardisert og pålitelig integrering i automatiseringssystemet.

Innsamling av data fra Ex- og ikke-Ex-området

Via PROFINET kan alle desentrale konstruksjoner integreres i anleggets nettverk, for eksempel sandfang og fettavskiller.

Signalene fra potensielt eksplosive områder, som separasjonsbygningen, registreres pålitelig ved hjelp av egensikre inn- og utgangsmoduler og overføres pålitelig til kontrollrommet.

Topologi: Innsamling av data fra Ex- og ikke-Ex-området

Implementer de desentrale anleggsdelene til styreteknikken via PROFINET

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk