Klaringsprosess

Pålitelig anleggsdrift

Pålitelig anleggsdrift

Vi tilbyr løsninger for kabelfri datakommunikasjon og avbruddsfri drift av anlegget.

Slam som oppstår og som består av utskilte fosfater og bakterier, pumpes delvis ut i klaringsbassenger og delvis tilbake til klaringsprosessen, der vannet forsynes med nye bakterier. I den forbindelse overvåkes slamnivået slik at nøyaktig returmengde kan beregnes. For å oppnå optimal vannkvalitet overvåkes også verdiene for pH, sløring og nitrat.

Med løsninger fra Phoenix Contact sørger du for avbruddsfri drift av anlegget og har, takket være kabelfri datakommunikasjon, til enhver tid oversikt over anlegget.

Dine fordeler

  • Pålitelig datakommunikasjon for anleggskomponenter som er i bevegelse eller som er vanskelig tilgjengelig
  • Minimalt installerings- og vedlikeholdsarbeid takket være Bluetooth-kommunikasjon
  • Avbruddsfri anleggsdrift med pålitelig beskyttelse av motorer

Hybridmotormanagement med integrert sikkerhetsfunksjon

Biologisk basseng for fosforfjerning  

Avbruddsfri drift og motorbeskyttelse takket være hybride motorstartere

I de biologiske bassengene for eliminering av fosfor fjernes fosforet i avløpsvannet via bakteriene som befinner seg i slammet.

 4-in-1 hybride motorstartere i serien CONTACTRON beskytter motorene pålitelig, og åpner for avbruddsfri drift. De integrerte sikkerhetsfunksjonene tar seg av samtlige nødstoppkrav.

Pålitelig kommunikasjon av prosessdata via Bluetooth

Klareringsbasseng   

Kostnadseffektiv overføring av prosessdata ved hjelp av Bluetooth

Spesielt ved dreiende anvendelser utgjør sleperinger et problem i forbindelse med datakommunikasjon. Med Bluetooth-moduler fra Phoenix Contact integrerer du enkelt, pålitelig og kostnadseffektivt bevegelige eller vanskelig tilgjengelige automatiseringsenheter i ditt PROFIBUS- eller Ethernet-automatiseringsnettverk.

Ta i bruk alle fordelene som Bluetooth-teknologien gir, også for overføring av digitale og analoge prosessverdier.

Øk anleggstilgjengeligheten med overspenningsbeskyttelse

Overspenningsbeskyttelse i klaringstrinnet  

Løsninger for overspenningsbeskyttelse i klaringstrinnet

Innenfor vannbehandling er tilgjengeligheten til målesignalene, datakommunikasjonen og styreteknikken en forutsetning for sikker anleggsdrift. Lange kommunikasjonsstrekninger samt koblingsforløp i større pumper og drivenheter gjør det nødvendig å benytte utstyr som gir overspenningsbeskyttelse.

Vårt komplette konsept for overspenningsbeskyttelse gir deg brukervennlige løsninger som er klare til å installeres, for alle typer bruk.

Kabelfri datakommunikasjon med Bluetooth i klaringsprosessen

Det være seg PROFIBUS eller PROFINET: Oppnå optimal vannkvalitet med sikker overvåking av klaringsprosessen. Benytt Bluetooth som rimelig alternativ til for eksempel sleperinger.

Prosessverdier fra klaringsbassenget formidles pålitelig til det overordnede styrenivået. Unngå sleperingoverføringer, da disse er lett utsatt for feil og ofte forbundet med omfattende installerings- og vedlikeholdsarbeid.

Topologi: Kabelfri datakommunikasjon med Bluetooth i klaringsprosessen

Overfør prosessverdier til styrenivået pålitelig via Bluetooth

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk