Rørledninger og transport

Rørledninger og transport

Løsninger til enhver infrastruktur

Overvåk anlegget med monitoring- og fjernstyreteknikk, uavhengig av forholdene på stedet.

Digitaliser transportveiene og kommuniser konsekvent fra rørledningssensor og inn til kontrollrommet. I den forbindelse drar du nytte av vår knowhow ved monitoring- og fjernstyreteknikk, og overvåker anleggene absolutt pålitelig, uavhengig av infrastrukturen på stedet.

I forbindelse med vedlikehold og kontroll med rørskrapere vil du hos oss finne komplette løsninger for automatisering av skrapersluser. Vi tilbyr en stor portefølje med nyskapende lynavledere for å koble ut skadelig overspenning absolutt pålitelig.

Dine fordeler

  • Rask og sikker overvåking med hensyn til lekkasjer ved hjelp av komplette pakker for mange forskjellige signaltyper
  • Med løsninger for automatiserte skrapersluser og overvåking av ventilstillinger har man alltid full oversikt over rørledningene
  • Pålitelig beskyttelse mot skader som følge av overspenning takket være isolerende gnistgap

Overvåking mht. lekkasjer

System for overvåking mht. lekkasjer  

Løsning for overvåking mht. lekkasjer

Løsninger for overvåking med hensyn til lekkasjer tar som regel utgangspunkt i en sammenligning av to målepunkter som ligger ved siden av hverandre. Phoenix Contact tilbyr løsninger der mange forskjellige sensorsignaler, også fra Ex-sonen, kan tas opp og behandles.

Du vil finne et høyt antall trådløse og kabelførte løsninger som gir en pålitelig overføring.

Forebygging av rust

Skraper i en rørledning  

Automatiseringssystemer for pålitelig bruk av skrapere

Ved hjelp av måle- og rengjøringsskrapere er du alltid oppdatert om rørledningens tilstand og opprettholder transportsystemets yteevne.

For at skraperen skal fungere som den skal, må samtlige ventilstillinger gjenkjennes entydig og overføres. For å starte og avslutte en skraperkontroll kan skrapersluser automatiseres effektivt, ventilene overvåker du helt enkelt til enhver tid.

Overspenningsbeskyttelse for rørledninger

Overspenningsbeskyttelse for rørledninger  

Løsninger for beskyttelse mot overspenning etter lynnedslag

Overspenning som følge av lynnedslag kan ødelegge rørflenspakningene, delvis irreparabelt.

Ved hjelp av isolerende gnistgap fra Phoenix Contact sørger du ved hver rørovergang for pålitelig beskyttelse av rørledningene, og dermed for lengre vedlikeholdsintervaller og driftstider.

Kommunikasjonsløsninger for enhver infrastruktur

Uansett hvilke betingelser som hersker på stedet: Med Phoenix Contact finner du alltid en velegnet kommunikasjonsløsning. Alt etter signaltype og datamengde vil du med oss få en pålitelig forbindelse fra målepunktet og helt til kontrollrommet.

Kommunikasjonsløsning for rørledninger  

Pålitelig kommunikasjonsløsning for overføring av data til kontrollrommet

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk