Løsninger til automatikkskapet

Løsninger til automatikkskapet

Time for the new standard

Enkel konfigurering, intuitiv installering: COMPLETE line er den komplette løsningen til automatikkskapet ditt.

Tilbake til Løsninger

Kategorier

 • Referanser
  Referanser automatikkskapbygging

  For å optimalisere prosessene i forbindelse med automatikkskapbygging benytter bedrifter fra mange bransjer og industrier COMPLETE line.

 • Service og support
  Service og support

  Vi hjelper deg. Det være seg lokalt på stedet, via telefon eller med våre YouTube-videoer her på nettet.

COMPLETE line er et system som består av teknologisk ledende maskin- og programvareprodukter, veiledningstjenester og systemløsninger som er tilpasset hverandre, slik at nettopp dine prosesser i forbindelse med automatikkskapbygging skal bli best mulig. Engineering, anskaffelse, installering og drift, alt blir betydelig enklere for deg.

Dine fordeler

 • Enkel håndtering grunnet enhetlig design, gripemuligheter og funksjon.
 • Spar tid gjennom hele Engineering-prosessen ved hjelp av en sømløs programvarestøtte.
 • Reduserte logistikkostnader med standardisert tilbehør og redusert antall komponenter
 • Optimaliserte prosesser i automatikkskapbygging gjennom individuelle serviceytelser og innovative produksjonsløsninger

Hold deg fortløpende oppdatert ved hjelp av videoene våre

COMPLETE line på YouTube

COMPLETE line – den komplette løsningen til automatikkskapet

Ønsker du mer informasjon om vår komplettløsning for automatikkskapbygging, og har ikke lyst til å lese mange sider med tekst? Da kan du bare se videoene våre i stedet.

Hver måned presenterer vi interessante og morsomme videoer rundt temaene effektiv engineering, smarte produkter og innovative produksjonsløsninger.

Enkel håndtering

Enkel håndtering  

Innbyrdes tilpassede produkter er ensbetydende med enkel håndtering

Fordi maskinvarekomponentene, som er tilpasset hverandre, er så enkle å håndtere, sparer du tid ved montering, idriftsetting og vedlikehold. Med push-in-tilkoblingsteknikk kabler du applikasjoner raskt og uten bruk av verktøy.

I den store, teknologisk ledende produktporteføljen vil du alltid finne riktig produkt for standardområder eller spesielle bruksområder.

Spar tid gjennom hele Engineering-prosessen

Planleggingsprogram PROJECT complete  

Støtter hele engineering-prosessen: PROJECT complete

Planleggings- og merkeprogramvare PROJECT complete strekker seg gjennom hele prosessen når automatikkskap skal bygges opp.

Programmet har et lettforståelig brukergrensesnitt og åpner for individuell planlegging, automatisk kontroll og direkte bestilling av koblingslister.

Reduserte logistikkostnader

Redusert antall komponenter  

Færre komponenter takket være standardisert tilbehør

Komponentmangfold som holder seg i grenser grunnet standardisert merke-, laske- og testtilbehør: I COMPLETE line-systemet er produkter, design og tilbehør tilpasset hverandre på en slik måte at du kan dra nytte av optimale gjenbruksmuligheter og dermed redusere logistikkostnadene

Optimaliserte prosesser innen automatikkskapbygging

Prosessoptimalisering  

Optimalisere prosessene i automatikkskapbygging

Fra Engineering og helt til produksjon: COMPLETE line hjelper deg med å fremstille automatikkskap så effektivt som overhodet mulig. Dermed får du et skreddersydd konsept som henter absolutt alt ut av prosessene ved automatikkskapbygging.

Ved hjelp av vår koblingslistproduksjon håndterer du også perioder med høye bestillingsvolum absolutt fleksibelt, og du kan implementere ferdig utstyrte monteringsskinner i automatikkskapproduksjonen just-in-time.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk