Løsninger til automatikkskapet

Løsninger til automatikkskapet

Time for the new standard

Enkel konfigurering, intuitiv installering: COMPLETE line er den komplette løsningen til automatikkskapet ditt.

Tilbake til Løsninger

Kategorier

COMPLETE line er et system som består av teknologisk ledende maskin- og programvareprodukter, veiledningstjenester og systemløsninger som er tilpasset hverandre, slik at nettopp dine prosesser i forbindelse med automatikkskapbygging skal bli best mulig. Engineering, anskaffelse, installering og drift, alt blir betydelig enklere for deg.

Dine fordeler

  • Konsekvent planlegging og dokumentasjon takket være komplette digitale data i samtlige produkter
  • Enkel håndtering og redusert mangfold gjennom systemisk oppbygde produkter
  • Skalerbare ferdigløsninger for prosesser etter mål

Effektive planleggingsprosesser

Effektive planleggingsprosesser  

Sømløst digitalt følge gjennom prosessen med PROJECT complete

Intuitiv prosjektering, intelligente funksjoner og brukergrensesnitt som kan tilpasses individuelt: Planleggings- og merkeprogrammet PROJECT complete er en nyskapende løsning for enkel planlegging av koblingslister og ukomplisert utforming av tilhørende merker.

Fra overføring av dataene fra el-planleggingen og helt til levering av ferdige produkter, programvaren gir deg individuell og praktisk støtte i prosessen.

Teknologisk ledende produkter

Innbyrdes tilpassede produkter er ensbetydende med enkel håndtering  

Innbyrdes tilpassede produkter er ensbetydende med enkel håndtering

COMPLETE line gir deg en innovativ produktportefølje til samtlige funksjoner i automatikkskapet. Fordi maskinvarekomponentene, som er tilpasset hverandre, er så enkle å håndtere, sparer du tid ved montering, idriftsetting og vedlikehold.

Med push-in-tilkoblingsteknikk kabler du applikasjoner raskt og uten bruk av verktøy. Standardisert merke-, laske- og testtilbehør reduserer nødvendig antall komponenter, slik at du kan dra nytte av optimale gjenbruksmuligheter.

Optimaliserte prosesser innen automatikkskapbygging

Prosessoptimalisering  

Optimalisere prosessene i automatikkskapbygging

Fra Engineering og helt til produksjon: COMPLETE line hjelper deg med å fremstille automatikkskap så effektivt som overhodet mulig. Dermed får du et skreddersydd konsept som henter absolutt alt ut av prosessene ved automatikkskapbygging.

Ved hjelp av vår koblingslistproduksjon håndterer du også perioder med høye bestillingsvolum absolutt fleksibelt, og du kan implementere ferdig utstyrte monteringsskinner i automatikkskapproduksjonen just-in-time.

Hold deg fortløpende oppdatert ved hjelp av videoene våre

COMPLETE line på YouTube

COMPLETE line – den komplette løsningen til automatikkskapet

Ønsker du mer informasjon om vår komplettløsning for automatikkskapbygging, og har ikke lyst til å lese mange sider med tekst? Da kan du bare se videoene våre i stedet.

Hver måned presenterer vi interessante og morsomme videoer rundt temaene effektiv engineering, smarte produkter og innovative produksjonsløsninger.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00