Fjernvedlikehold via Internett og sky

Fjernvedlikehold via Internett og sky

mGuard Secure Cloud

Nøkkelferdig fjernvedlikehold.

Internetteknologier gjør at du kan etablere forbindelse med maskinene og anleggene dine overalt og til enhver tid. Med produkter fra Phoenix Contact beskytter du nettverksforbindelsene mot feil og manipuleringer. De har de mest moderne sikkerhetsmekanismer som VPN, IPsec-kryptering og integrert brannmur.

mGuard Secure Cloud forbinder servicepersonell og fjernvedlikeholdsmål pålitelig via Internett. De gir operatører og maskin- og anleggsforetak en nøkkelferdig, komplett VPN-løsning.

Dine fordeler

  • Nøkkelferdig VPN-infrastruktur
  • Enkel oppstart via konfigureringsassistenter
  • Nettgrensesnitt som er enkelt å betjene
  • Kompatibel med alle mGuard-­Security­-Appliances, TC Cloud Clients og sertifiserte VPN­-Clients
  • Støtter iOS-utstyr som iPad og iPhone

Oversikt over fjernvedlikeholdssystemer

Fjernvedlikehold  

Pålitelig industrielt fjernvedlikehold

Pålitelig industrielt fjernvedlikehold

Med mGuard-produktene får du skreddersydde Security-komponenter til din selvdrevne fjernvedlikeholdsløsning. De robuste og industriegnede Security-Appliances inneholder brannmur-, ruting- og VPN-funksjoner som skal beskytte mot ondartede cyberangrep og forstyrrelser. Utover dette gir de et sikkert fjernvedlikehold via offentlige nettverk. Alt etter behov tilbyr Phoenix Contact forskjellige maskin- og programvareprodukter: Fra monteringsskinneutstyr og portabel maskinvare og helt til 19-tommers enhet, fra Security-rutere med integrert mobilradiogrensesnitt og helt til sentralt manage­mentprogram og Secure VPN-Client.

mGuard Secure Cloud  

Funksjonelle komponenter i mGuard Secure Cloud

Funksjonelle komponenter i mGuard Secure Cloud

mGuard Secure Cloud benytter IPsec-VPN og gir tillit, autentisitet og integritet ved all data mellom enhetene. Den driftes i et meget tilgjengelig datasenter i Tyskland etter de høyeste standarder for personvern. mGuard Secure Cloud gir nettopp mindre og mellomstore bedrifter en pålitelig VPN-infrastruktur som behovstilpasset og rimelig servicetjeneste via Internett.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk