Service og support

Service og support

Kvalitet er ingen tilfeldighet

"Made by Phoenix Contact" betyr for oss følgende: Optimal kvalitet i alle produkter, i alle samtaler, for hele løsningen.

Uansett om du drifter, planlegger, produserer eller vedlikeholder anlegg – våre tjenesteytelser støtter deg pålitelig, skreddersydd etter kravene dine.

Engineering og automatikkskapløsninger

Engineering og automatikkskapløsninger  

Vi følger deg gjennom prosjektets avgjørende faser

Våre bransjeeksperter gir deg veiledning i hver fase av prosjektets syklus og overtar ved behov også engineeringdelen i anlegget. I det uavhengige og akkrediterte Phoenix testlaboratoriet testes samtlige Phoenix Contact-komponenter intensivt.

Automatikkskapløsninger utvikles og prosjekteres etter påkrevde standarder og direktiver. Du kan dermed være sikker på at våre ferdige produktløsninger er i samsvar med selv de høyeste krav.

Opplæring og kurs

Opplæring og kurs  

Formidling av fagkunnskap, tilpasset ditt kunnskapsnivå

Med utgangspunkt i tette kundekontakter og mange års erfaring på stedet har vi utviklet et kvalifikasjonskonsept der vi tilpasser oss behovene for personellkvalifikasjon helt individuelt:

Alt etter prosjektfase, målgruppe og forkunnskaper tilbyr vi et passende tilbud.

After Sales Service

After Sales Service  

Du kan stole på vårt servicenettverk også etter at kjøpet er fullført

Samlet kunnskap, mange års praktisk erfaring og optimal fleksibilitet er kjennetegnene på våre serviceteam.

Vårt servicenettverk står ved din side ved installering, idriftsettelse og drift selv på de mest avsidesliggende regioner i verden, for eksempel med gratis system-telefonstøtte med produktsupport. I nødstilfeller holder vi reservedeler parat også utenom kontortid.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00