TERMITRAB complete

Overspenningsbeskyttelse i tynne skiver

TERMITRAB complete er verdens smaleste overspenningsbeskyttelse for måle-, styre- og reguleringsteknikk.

Med TERMITRAB complete har du et komplett system med overspenningsbeskyttelsesutstyr. Det strekker seg fra enkel, entrinnet overspenningsbeskyttelse og helt til flertrinnede, pluggbare varianter med knivskille, signalisering og fjernmeldeopsjon.

Dine fordeler

  • Plassbesparende takket være verdens smaleste overspenningsbeskyttelse fra 3,5 mm
  • En integrert statusindikator og fjernmeldeopsjon som alltid holder deg oppdatert
  • Ideell beskyttelse av nettopp din anvendelse takket være portefølje som passer perfekt
  • Enkelt vedlikehold takket være varianter med integrert knivskille
  • Rask testing uten kablingsarbeid med pluggbare varianter og CHECKMASTER 2

Meget smal, pluggbar overspenningsbeskyttelse for bruk med fire ledere

TERMITRAB firelederbeskyttelse  

TERMITRAB complete for anvendelser med fire ledere

TTC-6P-4 er verdens smaleste, pluggbare overspenningsbeskyttelse ved bruk med fire ledere. Med en byggbredde på kun 6 mm beskytter den applikasjonene innen måle-, styre- og reguleringsteknikk påltelig mot overspenning og opptar minimalt med plass. Typiske bruksområder som er ideelle for den nye overspenningsbeskyttelsen er applikasjoner for måling av temperatur eller vekt. Eller det kan beskytte tre ledere i dine digitale I/O-er pålitelig mot overspenning, Signal-Ground inkludert, på kun 6 mm. Med TTC-6P-4 utvider vi porteføljen med de smale overspenningsbeskyttelsesproduktene for måle-, styre- og reguleringsteknikk, med ytterligere bruksområder.

Visste du ...

... at du kommer til en perfekt overspenningsbeskyttelse for måle-, styre- og reguleringsteknikken din, med bare to små klikk? TERMITRAB complete har over 110 artikler med forskjellige koblings- og spenningsvarianter. Et mangfold som gir en løsning for tilnærmet alle bruksområder innen måle-, styre- og reguleringsteknikk. Konfiguratoren for overspenningsbeskyttelse for måle-, styre- og reguleringsteknikk hjelper deg med å beholde oversikten. Med kun to klikk får du et egnet produktutvalg som gir optimal beskyttelse til nettopp ditt bruksområde. Valgkriteriene gir deg en rask innføring gjennom de tolv mest vanlige grensesnittene for måle-, styre- og reguleringsteknikk. Hvis ditt grensesnitt ikke er angitt i utvalget, finner du egnet overspenningsbeskyttelsesutstyr via detaljert søk.

Bruksområder

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00