Utstyrsprodusent

Pålitelig tilkobling til utstyret

Pålitelig tilkobling til utstyret

Veivisende tilkoblingsteknikker for signaler, data og effekt.

Tilbake til Løsninger

Kategorier

 • Trender: Veivisende tilkoblingsteknikker
  Veivisende tilkoblingsteknikk

  Som din samarbeidspartner for nyskapende tilkoblingsteknikk tilbyr vi et stort produkspekter med pluggforbindere og printmoduler for overføring av data, signaler og effekt til anvendelser innen industri og infrastruktur.

 • Produktportefølje
  Produktportefølje

  Med flere enn 50 000 produkter tilbyr vi et komplett sortiment med pluggforbindere, printmoduler og hussystemer.

 • Referanser
  Referanser utstyrsprodusenter

  Finn ut hvordan vi hjelper utstyrsprodusenter til å oppnå fremgang.

 • Service
  Service

  Vi leverer nøyaktig det du trenger. Du trenger bare å ringe eller sende oss en e-post – og vi utformer en skreddersydd løsning.

 • Teknologier
  Teknologier

  Det være seg for sikker ledertilkobling, automatisert montering av utstyr på kretskortet eller sikker dataoverføring – aktuelle og fremtidige teknologier er vår hverdag.

Innen utstyrsbygging er pluggforbindere og printmoduler blant nøkkelkomponentene, De må ikke bare være pålitelige, men også stadig mindre og mer robuste i takt med miniatyriseringen. I tillegg må de være enkle å håndtere og gi nye muligheter ved utforming av utstyr.

Som de har vist allerede utallige ganger, er tilkoblingsløsningene fra Phoenix Contact blant de mest nyskapende på markedet og setter nye standarder ved overføring av signaler, data og effekt.

Trender: Veivisende tilkoblingsteknikker for utstyrsbygging

Veivisende tilkoblingsteknikker  

Veivisende tilkoblingsteknikker for utstyrsbygging

For aktuelle temaer som e-mobilitet, solenergi eller applikasjoner med sterkstrømsapplikasjoner tilbyr vi impulsgivende løsninger.

Vår forventing til oss selv, hver eneste dag, er å sette nye standarder ved utvikling av veivisende tilkoblingsteknikker.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk