SafetyBridge Technology

Vi gør alle kontrollere sikre

SafetyBridge Technology er en netværks- og styringsuafhængig sikkerhedsløsning.

Med denne teknologi kan sikkerhedsorienterede signaler overføres og bearbejdes via standard-automatiseringsnetværk. Dette fungerer uden brug af sikkerhedsstyring.

Denne teknologi står til rådighed for I/O-systemerne Axioline F og Inline. Teknologien er certificeret til følgende netværk: INTERBUS, PROFIBUS, PROFINET, Modbus, CANopen, DeviceNet, EtherNet/IP, EtherCAT og Sercos.

Dine fordele

  • Økonomisk systemopbygning, da det ikke er nødvendigt med sikkerheds-PLC og sikkert fieldbussystem
  • Fleksibel brug takket være kompatibilitet med alle gængse bussystemer
  • Nem konfiguration med SAFECONF-softwaren
  • Trådløs kommunikation – overfør sikre data med Wireless-overførsel

Raspberry Pi og SafetyBridge Technology realiserer sikkerhedsfunktioner op til SIL3

Applikation med Raspberry Pi  

Applikation med mini-computeren Raspberry Pi

Den viste applikation med mini-computeren Raspberry Pi viser mulighederne i de nye Axioline F-I/O-moduler med SafetyBridge Technology fra Phoenix Contact. Gennem anvendelse af SafetyBridge-teknologien er sikkerhedsfunktionerne op til SIL 3 og PLe fuldstændig uafhængige af anvendt styringstype og netværksprotokol.

Som kontroller kan der ud over de klassiske PLC'er også anvendes alle typer maskin-, CNC-, embedded eCLR-, CODESYS- eller pc-baserede styringer.

I applikationen anvendes der et Raspberry Pi-board som repræsentant for alle højniveau- og IEC 61131-programmerbare kontrollertyper. På grundlag af Raspbian-styresystemet kører CODESYS med integreret EtherCAT-master som PLC-driftstidssystem.

Axioline F-I/O-modulerne med SafetyBridge Technology er med Axioline F-busklemmer tilsluttet til EtherCAT-netværket. Alle sikkerhedsfunktioner som sikker indlæsning, overførsel, bearbejdning og udgivelse omsættes i de sikre I/O-moduler. Med en SafetyBridge Technology-funktionsblok får CODESYS-applikationen i Raspberry Pi-boardet adgang til alle status- og diagnoseinformationer for de sikre I/O-moduler. Den styrer de sikre udgange vha. princip om accept.

I/O-systemer til styreskabet med SafetyBridge Technology

SafetyBridge Technology  

SafetyBridge Technology til Inline og Axioline F

SafetyBridge Technology står både til rådighed til Inline- og Axioline F-I/O-systemet.

Inline er det fleksible allroundmodul i fingranuleret konstruktion. Blandt et stort udvalg af I/O-moduler og funktionsklemmer til alle gængse fieldbussystemer og Ethernet-netværk kan du sammensætte dine automatiseringsfunktioner helt individuelt.

Axioline F er I/O-systemet i blokmodulkonstruktion. Gennem sin særligt korte reaktionstid er Axioline F glimrende egnet til hurtige og synkrone processer. Push-in-teknologien sørger for enkel og hurtig installation, og takket være sin reducerede stråling er Axioline F også egnet til bygninger.

Sikkerhedskonfiguration med SAFECONF

SAFECONF-software  

Konfigurer sikkerhedsmodulerne med Drag & Drop

Så nem er sikkerhed: med Drag & Drop. Med den gratis software SAFECONF kan funktionerne ved SafetyBridge nemt konfigureres med få klik med musen.

Komponentkonfiguration med SAFECONF overholder de lovmæssige krav til indretning af sikkerhedsapplikationer. Kravene i normen ISO 13849-1 realiseres effektivt med SAFECONF.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11