Overvågning og beskyttelse

Overvågning og beskyttelse

Beskyttelse mod overspændinger

Med løsninger fra Phoenix Contact opnår du maksimal sikkerhed for dit anlæg.

Tilbage til Solcelleanlæg til tage

Kategorier

Der er ikke altid nødvendigvis et direkte lynnedslag i de fotovoltaiske moduler, der forårsager en overspændingsskade. På samme måde kan der indkobles overspændinger via modulernes overflade og jævnspændingsledningerne.

Andre årsager til fejl kan være defekte kabler eller solcellepaneler. Med den nye modulnedlukning fra Phoenix Contact kommer hele dit anlæg på taget i sikker tilstand, når der er fare, hvis der sker fejl eller anlægget blot skal vedligeholdes. Med overvågningssoftwaren, der er specielt designet til anlæg på tage op til 500 kW, kan du opdage alle fejl i anlægget med det samme og om nødvendigt straks reagere.

Dine fordele

  • Alle sæt i støv- og strålevandsbeskyttede kasser (IP65)
  • Hurtig installation via færdigkonfektionering af fotovoltaiske sæt
  • Maksimal sikkerhed under vedligeholdelse eller ved fare
  • Altid informeret overalt takket være alarmering pr. e-mail eller SMS

Beskyttelse mod overspændinger

Overspændingsbeskyttelse til solcelleanlæg til tage  

Færdigkonfektionerede fotovoltaiske sæt beskytter anlæg på tage pålideligt

Phoenix Contact tilbyder med sine fotovoltaiske sæt pålidelige systemløsninger, som beskytter vekselretteren umiddelbart foran jævn- og vekselspændingsindgangene.

Her afledes overspændingsindkoblinger direkte til jordpotentialet. Vekselretterne og andre følsomme komponenter er dermed beskyttet mod overspænding.

Modulnedlukning

Solcelle-modulnedlukning  

Intelligent nedlukning på modulniveau

Den nye fotovoltaiske modulnedlukning fra Phoenix Contact lukker fotovoltaiske moduler intelligent og sikkert ned under vedligeholdelse eller ved fare.

Det er særligt nemt at integrere i både nye og eksisterende anlæg. Ligeledes råder modulnedlukningen over en intelligent startenhed, som garanterer automatisk genopstart af det fotovoltaiske anlæg under sikre betingelser.

Overvågning

Overflade webvisualisering  

Overvågningsløsning til solcelleanlæg til tage

Overvågningssoftwaren PV Monitor+ er den effektive løsning, som på langt sigt kan sikre dine PV-anlægs udbytte.

Spændinger og strømme registreres af en modulær kompakt kontroller. Hvis disse værdier over- eller underskrider de indstillede parametre, sendes en alarm i form af en e-mail eller en SMS. På den måde har du altid overblik over dit anlæg og kan gribe ind, hvis det bliver nødvendigt.

Pålidelig overvågning og beskyttelse af fotovoltaiske anlæg på tage

Phoenix Contact tilbyder et omfattende produktprogram til solcelleanlæg på tage, helt fra overspændingsbeskyttelse til nedlukning på modulniveau.

Solcelle-modulnedlukningen frakobler hvert enkelt modul spændingsløst. Frikoblingen sker automatisk i tilfælde af fejl og ved frakobling af vekselretteren. Overvågningsløsningen med softwaren PV Monitor+ er optimal til fotovoltaiske anlæg til erhverv og afrunder den samlede pakke.

Overvågning og beskyttelse af fotovoltaiske anlæg på tage

Universalløsninger fra nedlukning på modulniveau til anlægsovervågning

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 48
Postboks 1181
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Service

Webbaseret visualisering

PV-monitor er en webbaseret visualisering baseret på industrikomponenter.


Styr på fotovoltaik

SOLARCHECK RSD kobler solcelleanlæg sikkert fra.

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk