Overvågning og beskyttelse

Overvågning og beskyttelse

Beskyttelse mod overspændinger

Med løsninger fra Phoenix Contact opnår du maksimal sikkerhed for dit anlæg.

Tilbage til Solcelleanlæg til tage

Kategorier

For at beskytte de forskellige dele af taganlæg optimalt mod direkte lynnedslag og overspændinger er anvendelsen af generatortilslutningskasser nødvendig. Phoenix Contact har et omfattende produktprogram inden for forskellige installationsparate generatortilslutningskasser, der kan tilsluttes med det samme til dine solcelleanlæg til tage.

Dine fordele

  • Alle sæt i støv- og strålevandsbeskyttede kasser (IP65)
  • Hurtig installation via færdigkonfektionering af fotovoltaiske sæt
  • Maksimal sikkerhed under vedligeholdelse eller ved fare
  • Standardmæssig koblingsudstyrskombination takket være anvendelse af DIN EN 61439

Beskyttelse mod overspændinger

Overspændingsbeskyttelse til solcelleanlæg til tage  

Færdigkonfektionerede fotovoltaiske sæt yder pålidelig beskyttelse af anlæg på tage

Phoenix Contact tilbyder med sine fotovoltaiske sæt pålidelige systemløsninger, som beskytter vekselretteren umiddelbart foran jævn- og vekselspændingsindgangene.

Herved afledes overspændingsindkoblinger direkte til jordpotentialet. På grund af et afstemt ydelsesomfang kan nye varianter tilbydes inden for kort tid.

Tilslutning

Til tilslutning af PV-strenge udstyres generatortilslutningskasserne enten med vores SUNCLIX-væggennemføringer eller med kabelforskruninger på Push-in klemmer. SUNCLIX-tilslutningsstik fra Phoenix Contact og Push-in klemmer kombinerer fordelene ved en enkel installation med en driftssikker og vedligeholdelsesfri forbindelse.

Frakobling og adskillelse

Vi tilbyder både brandnødstop og belatningsafbryder samt overspændingsbeskyttelse i en enhed. Solcelleanlægget kan fjernfrakobles over en nødafbryder og er dermed givet maksimal sikkerhed, både ved service og i farlige situationer.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk