Netsammenkobling med WLAN og Bluetooth

Netsammenkobling med WLAN og Bluetooth

Bevægelsesfrihed for dit industrinetværk

Trådløst Ethernet – ensbetydende med et maksimum af fleksibilitet og samtidigt lave vedligeholdelses- og installationsomkostninger.

Nyd ved automatiseringen af din virksomhed godt af mulighederne ved trådløs netværkskommunikation og de pålidelige industrielle komponenter fra Phoenix Contact. Med Wireless Ethernet realiserer du konstante netværksløsninger i udstrakte anlæg og integrerer mobile deltagere – sikkert, effektivt og vedligeholdelsesvenligt.

Dine fordele

  • Problemfri og omkostningsgunstig integration i eksisterende netværk takket være fleksible installations- og konfigurationskoncepter
  • Et højestemål af pålidelighed og tilgængelighed med optimale egenskaber til industrielle anvendelser
  • Alsidig anvendelse fra Voice-over-IP til Safety – ved hjælp af Ethernet som fælles kommunikationsstandard

Muligheder for trådløs netværkskommunikation

Med Wireless Ethernet fra Phoenix Contact kan gennemgående netværksløsninger realiseres:

  • Integrering af mobile deltagere
  • Funktionel sikker kommunikation
  • Hurtige kommunikationsforbindelser også med fjerne deltagere
Trådløs netværkskommunikation  

Gennemgående netværks­løsninger med WLAN

Netsammenkobling af shuttles og førerløse transportsystemer

Afbrydelsesfri roaming  

WLAN 1100 og 5110 muliggør afbrydelsesfri roaming til FTS

Fleksible transportløsninger er basis for en smidig produktion og logistik efter principperne bag Industrie 4.0. Derfor anvendes der i den moderne intralogistik og Smart Factory stadig flere selvstændigt agerende, førerløse transportsystemer (FTS).

Medbestemmende for en pålidelig og effektiv drift er en transparent og effektiv trådløs kommunikation. Til det tilbyder Phoenix Contact passende Industrial Wireless LAN-løsninger. WLAN Access Points 5110 muliggør en pålidelig WLAN-oplysning af din hal eller dit lager. På shuttles og transportsystemer kan den kompakte WLAN 1100 med integrerede antenner benyttes. Det ekstra hurtige roaming forhindrer afbrydelser i forbindelsen og sørger for en pålidelig kommunikation.

Overvågning af maskiner og anlæg ved hjælp af smart devices

Sikker WLAN-tilslutning  

WLAN 1100 muliggør en særlig sikker WLAN-tilslutning for forskellige netværksdeltagere

Se din maskinstatus på din smartphone, tablet eller smart watch. Med maskinerne Access Point WLAN 1100 integrerer du smart devices enkelt og frem for alt sikkert i maskinnetværket. Det særlige produktkoncept med allerede integrerede antenner gør installationen endnu mere enkel direkte på maskiner eller styreskabe.

For mere sikkerhed understøtter WLAN 1100 muligheden for at sikre forbindelser med engangspasswords og reglementere adgangen til netværket med filtre. På den måde er det nemmere at sikre, at kun de personer, der er berettigede til det, har adgang til maskinen og de frigivne systemer.

Funktionel sikker kommunikation over Bluetooth

Sikker dataoverførsel via Bluetooth  

Funktionel sikker dataoverførsel via Bluetooth med FL EPA 2 og SafetyBridge-teknologi

Hvor maskiner og køretøjer bevæger sig, er en funktionel sikker overførsel af signaler ofte en grundlæggende forudsætning. Ved hjælp af en ProfiSAFE- eller SafetyBridge-løsning via Bluetooth eller WLAN kan dette krav også nemt imødekommes trådløst.

WLAN- og Bluetooth-komponenterne fra Phoenix Contact sørger for en robust og pålidelig trådløs overførsel af signalerne. Fejl eller en tidsmæssig overskridelse i kommunikationen registreres af sikkerhedsprotokollen, og applikationen sættes automatisk i sikret tilstand.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Service

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk