Sammenkobling med lysleder

Sammenkobling med lysleder

Støjimmun og effektiv

Dataoverførsel via lysleder.

Vores lysleder-­konvertere understøtter de kommunikationsprotokoller, der er almindelige inden for fjentilslutningsteknologien, nemlig PROFIBUS, Modbus/RTU/ASCII/TCP og DeviceNet/CAN samt grænsefladerne RS-232, RS-422 og RS-485. Den elektromagnetiske støjimmunitet, den førsteklasses potentialadskillelse i den optiske strækning samt realiserbare afstande op til 45 km er de væsentlige fordele sammenlignet med den konventionelle kobberbundne dataoverførsel. Få disse fordele til din krævende fjerntilslutningsapplikation.

Dine fordele

  • Maksimal overførselssikkerhed og -datahastighed over lange afstande
  • Automatisk overvågning og visning af den optiske signalkvalitet
  • Advarsel mod udfald via potentialfri kontakt
  • Visning af driftstilstanden med diagnose-LED
  • Robuste komponenter med udvidet temperaturområde
  • Enhedsspecifikke godkendelser: ATEX, UL HazLoc, højdedrift op til 5.000 m

Modulær PSI-MOS-hub

Alle PSI-MOS-konvertere er modulært opbygget. Med en systemstrømforsyning og andre enheder kan de forenes til en modulær hub.

Fieldbus-hub  

Kombiner kobber og lysleder efter ønske

Hurtig diagnose i tilfælde af fejl

Lysledertopologi  

Sammenkobl anlægsdele redundant med lysledermediekonvertere

Ud over talrige diagnose-LED'er råder Ethernet-mediekonverterne også over funktionen Link-Management (Link Fault Pass Through). Den sørger for en permanent over­vågning af forbindelsen. Begge sider af netværkforbindelsen kan registrere link-tab øjeblikkeligt. Den samlede forbindelsesvej over den optiske strækning forholder sig således lige så transparent, som det er tilfældet ved en ren kobberkommunikation. Ved netværksafbrydelse afkobles over­førselsstrækningen. Redundans­mekanismer kan komme direkte i anvendelse.

Signaleringen af FEF-­funktionen (Far End Fault) på mediekonverterne giver i tilfælde af link-tab endvidere mulighed for at lokalisere det fejlbehæftede segment.

Kommunikation med fjerntliggende anlæg over lysleder

Lysledertopologi  

Sammenkobling af fjerntliggende anlæg med lysleder

En fordel ved den optiske dataoverførsel er forøgelsen af den maksimale rækkevidde. Med en kobberbaseret Ethernet-kommunikation er kun brokobling af afstande på 100 m mulig mellem to deltagere.

Denne afstand er tilstrækkelig for små anlæg, men er for kort til kommunikation med fjerntliggende anlæg. Bruger du derimod optiske kabler og industrielle mediekonvertere eller switches, kan afstande over flere kilometer ved en punkt-til-punkt-forbindelse overvindes uden problemer.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Service

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk