Hallberg-Rassy: Sikker på havet med overspændingsbeskyttelse

Applikationseksempel

Hallberg-Rassy Varf AB i Ellös i Sverige bygger sejlbåde i luksusklassen - som f.eks. den knap 20 m lange tursejler HR 64. Sammen med bådejeren fra Sunny Times, Günther Cramer, har Phoenix Contact udarbejdet et overspændingsbeskyttelseskoncept og installeret det på sejlbåden.

Start video

Løsning

Realiseringen af beskyttelseskonceptet omfatter områderne for ydre og indre lynbeskyttelse samt katodisk korrosionsbeskyttelse. Da alle ledninger med metal jordes over kølen, skal de sarte komponenter til navigation, kommunikation, styring og motor sikres mod stødstrømme med tilsvarende komponenter til overspændingsbeskyttelse.

Også i tilfælde af overspændingsindkoblinger på landforsyningen skal der monteres passende beskyttelsesenheder. Den katodiske korrosionsbeskyttelse sikrer offeranoderne, som beskytter drivakslen og andre metalkomponenter mod slid.

Facit

Det omfattende beskyttelseskoncept og professionel implementering om bord giver et højt niveau af beskyttelse mod udfald af uundværlige instrumenter om bord — såvel i høj sø som i havnen.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk