Videofelügyelet a gyáripar és a kézműipar számára

Videofelügyelet

Megbízható felügyelet

Robusztus és nagy teljesítőképességű hálózatok garantálják az Ön videomegoldásának rendelkezésre állását.

Vissza ide: Megoldások

Kategóriák

 • Alkalmazások és megoldások
  Alkalmazások és megoldások

  Hozzáillő megoldásokat kínálunk az Ön globális videofelügyeleti alkalmazásaihoz.

 • Referenciák
  Referenciák a videofelügyelet terén

  A következő referenciák áttekintést nyújtanak a videofelügyelet területén kínált szolgáltatásainkról.

 • Szerviz és támogatás
  Szerviz és támogatás a videofelügyelet terén

  Itt további információkat talál például a Phoenix Contact szemináriumairól és eladás utáni szolgáltatásairól a videofelügyelet témakörében.

 • Termékek
  Videofelügyeleti termékek

  A Phoenix Contact teljes körű ipari felügyeleti megoldásokat kínál a videoszervertől a kameráig olyan termékekkel, amelyek robusztusak és szélsőséges körülmények között is megbízhatóan működnek.

A vezető automatizálási ajánlattevők egyikeként a Phoenix Contact felismerte, hogy a manapság rendelkezésre álló kameracsatlakozó dobozoknak sok gyenge pontja van, és gyakran nem az ipar követelményeinek megfelelően vannak kivitelezve. A különálló termékekből fáradságosan megtervezett és költségesen huzalozott csatlakozó dobozokat gyakran olyan komponensekből építik meg, amelyek irodai alkalmazásra vannak kialakítva, és a kültéri alkalmazásokkal szemben támasztott igényeknek nem felelnek meg.

A Phoenix Contact robusztus Smart Camera Box egysége egyetlen készülékben egyesít különféle olyan funkciókat, mint a tápellátás, az Ethernet-Switch, a túlfeszültség-védelem és a csatlakozástechnika. Ez kompakt kialakítást nyújt alkalmazásorientált telepítési komforttal együtt. Így Ön sok időt takaríthat meg kiválasztásánál, kommissionálásánál és összeszerelésénél. 

Ehhez további lehetőségként Ön az ipari használatra alkalmas komponenseinket is használhatja egyedi kameracsatlakozó dobozok felépítéséhez. Csatlakoztassa kameráit olyan hatékonyan és robusztus módon saját hálózatához, mint korábban még soha.

Előnyei

 • Nagy hálózati rendelkezésre állás az olyan ipari célokra alkalmas termékek révén, amelyek mostoha környezetben is megbízhatóan működnek
 • Teljes körű megoldás: mi összekötjük kameráját a videoszerverével, és a videofelügyelet minden összetevőjét egy kézből szállítjuk
 • A biztos jövőjű hálózatok egyszerű megvalósítása intelligens termékekkel és széleskörű szolgáltatásokkal

PHOENIX CONTACT Kft.

H-2040 Budaörs,
Gyár u. 2.
(+36)-23/501-160

Szolgáltatás


Videofelügyelet az ipar számára

Méretezhető hálózati megoldások a videofelügyelethez


Smart Camera Box

All-in-one készülék videofelügyelethez.