Raidetekniikan ratkaisut

Rautatieteollisuus

Rautatietoteollisuuden kumppanisi

Komponentit turvalliseen ja kestävään kiskoliikenteeseen.

Takaisin: Ratkaisut

Kategoriat

 • Raideinfrastruktuuri
  Raideinfrastruktuuri

  Raidetekniikan digitalisointiin – tutustu sovellusesimerkkeihin, joissa on käytetty turvallisen rataverkon luomiseen soveltuvia tuotteita ja ratkaisuja.

 • Kiskoajoneuvot
  Kiskoajoneuvot

  Kiskoajoneuvot ovat pitkäikäisiä ja pääomavaltaisia investointituotteita. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavia tuotteita ja ratkaisuja liikkuvaa kalustoa varten.

 • Normit ja standardit
  Normit ja standardit

  Phoenix Contactin rautatieteollisuudelle tarkoitetut tuotteet täyttävät mitä erilaisimmat rautatiekäyttökohteita koskevat kansalliset ja kansainväliset normit ja standardit.

Luotettava ja hyvin käytettävissä oleva rautatieliikenne edellyttää laatua, kestävyyttä ja luotettavuutta. Lähes 100 vuoden ajan olemme toimineet asiakkaillemme luotettavana rautatieteollisuuden kumppanina. Ajojohdin oli jo vuonna 1923 ensimmäinen kauppatuote.

Olemme täällä sinua varten myös tulevaisuudessa: raidetekniikan älykkäillä ratkaisuilla, joilla varmistat turvallisen toiminnan ja raideinfrastruktuurien digitalisoinnin. Apunamme on digitalisointituotteidemme valikoima tietojen tallentamisesta pilvipalveluihin.

PHOENIX CONTACT OY

Niittytie 11
FI-01300 Vantaa
Contact Center:
+358 (0)9 3509 0290

Tekninen asiakaspalvelu:
+358 (0)9 3509 0260

Palvelut

Lataukset