Fjernelse af svævestof

Fjernelse af svævestof

Energieffektive anlæg

Registrér de relevante måleværdier og regulér doseringsenheden afhængig af gennemstrømningsmængden.

Ved vandrensningen anvendes der sandfiltre for at filtrere fine partikler og for at beskytte de efterfølgende aktivkulfiltre. De kolloider, der er indeholdt i vandet og de fine suspenderede stoffer er bundet af afmålt tilsætning af flokkuleringsmidler og kan således være filteret.

Med løsninger fra Phoenix Contact kan du regulere doseringsenheden afhængig af vandgennemstrømningsmængden og registrere alle relevante måleværdier, som f.eks. turbiditet.

Dine fordele

  • Sænkning af energiomkostninger gennem registrering af besparelsespotentiale takket være modulær energidataregistrering
  • Optimér udnyttelsen af anlægget gennem intelligent skift mellem anlægsdele
  • Reducering af spidsbelastninger takket være forudseende tendensberegninger

Modulær styring af filtertrin

Screeninganlæg  

Pålidelig styring af filtrering

Det første trin i behandlingen af overfladevand sker i et screeninganlæg.

Modulær kontrolteknologi i 300-klassen muliggør en pålidelig styring af filtreringen vha. de registrerede måleværdier via meget forskellige gængse grænseflader.

Modulær energidataregistrering

Styreskab med komponenter til energidataregistrering  

Registrering af energidata med modulær effektmåleklemme

I agglomerationen styres størrelsen af flokkuleringen ved at tilføre energi. Dette opnås gennem omdrejningstalregulering.

Overvågning af den tilførte energi til motorerne er en mulighed for energioptimering. Registrér energidata med den modulære Inline-effektmåleklemme.

Fleksible Ethernet-netværk

Åbent filtertrin  

Enkel integration af styring via PROFINET

Det åbne filtertrin arbejder efter opbevaringsprincippet, da opholdstiden af vandet har en høj indflydelse på rengøringens effekt.

Integrér den sikre kontroller på klapper og motorstyringsteknik via PROFINET

Energioptimeret drift ved agglomeration

Gennem energieffektiv styring af agglomeration kan du spare betydelige omkostninger. Overvåg energitilførslen og kontrollér omdrejningstallet på omrøringsværket på en energioptimeret måde.

Energidata registreres via kontrolleren med en modulær effektmåleklemme og overføres til kontrolrummet. Den modulære effektmåleklemme måler AC-strømme op til 5 A, inkl. nullederstrøm og fasespændinger op til 400 V AC.

Topologi: Energioptimeret drift ved agglomeration

Opdag besparelsespotentiale gennem registrering af energidata med den modulære effektmåleklemme.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk