Jernbaneindustri

Jernbaneindustri

Altid klar med råd og vejledning

Vi er en pålidelig partner med vores produkter, systemer og løsninger.

Tilbage til Løsninger

Kategorier

  • Anvendelser og løsninger
    Applikationer og løsninger

    Vores produkter til skinnekøretøjer har kvalitet, pålidelighed og ingen vedligeholdelse.

  • Normer og standarder
    Normer og standarder

    Produkter fra PHOENIX CONTACT til jernbaneindustrien opfylder vidt forskellige nationale og internationale normer og standarder, som gælder specielt for jernbaneapplikationer.

PHOENIX CONTACT har i årtier været baneindustriens pålidelige partner og har produkter til skinnekøretøjer og signalteknik. Nyd godt af høj innovationskraft og omfattende branche-knowhow. Det er grundlaget for pålidelige og økonomiske løsninger.

Vi har et omfattende produktprogram til individuelle tilslutnings- og systemløsninger. Vores ekspertteam hjælper dig gerne!

IRIS-certificering

IRIS-certificering  

IRIS-certificering

Siden april 2008 er PHOENIX CONTACT certificeret efter den internationale jernbaneindustristandard (International Railway Industry Standard (IRIS)). Grundlaget for denne standard er kvalitetsmanagementnormen DIN EN ISO 9001, som er blevet udvidet med internationale jernbanespecifikke krav.

Med certificeringen bekræftes tilpasningen af vores kvalitetsmanagementprocesser i henhold til IRIS-standarden og vores produkters ensartede kvalitet over hele produktets levecyklus.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Service

Downloads

Referrer: https://www.phoenixcontact.de/online/portal/dk?1dmy&urile=wcm%3apath%3a/dkda/web/main/solutions/entry_page/entry_page

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk