MSR-teknologi fra Phoenix Contact

MSR-komponenter til alle opgaver - også til procesindustri

Fejlfri signaloverførsel fra sensor til styring - adskillelse, konvertering og filtrering af signaler samt overvågning og regulering af processer.

Høj signalkvalitet

Adskillelse, konvertering og filtrering af signaler, overvågning og regulering af processer: Vores MSR-komponenter dækker alle opgaver inden for fejlfri signaloverførsel lige fra sensoren til styringsniveauet.

MSR-produkter fra Phoenix Contact giver høj signalkvalitet og sikrer dine reguleringskredses godhed.

Hjælp til selvhjælp - brug en konfigurator

Så mange muligheder - så lidt tid! Ved så mange mulige gode produkter, kan det være svært at overskue og vælge den optimale løsning til netop din applikation. Med vores konfigurator bliver du ført igennem processen trin for trin på en overskuelig og struktureret måde, så du får den rigtige løsning med det samme.

Vi har konfiguratorer til en lang række produkter - brug links nedenfor til at finde dem og gør opgaverne meget lettere for dig selv.

Download brochure

Få overblikket over det brede program inden for signalbehandling, procesindikatorer og field komponenter - og brug webkoderne på de enkelte sider i brochuren til at finde mere information på vores hjemmeside:

1. Gå ind på hjemmesiden

2. Tast #xxxx (talkoden) i søgefeltet

3. Fordyb dig i de detaljerede informationer om produktet

 

Du kan også download vores hovedkatalog for interfaceprodukter - benyt det nederste link.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11