Sluser

Sluser

Effektiv slusedrift

Realiser en sikker drift døgnet rundt med signallamper og automatiseringsteknik fra Phoenix Contact.

Sluser er uomgængelige for at overvinde højdeforskelle på vandveje. Hvis et sluseanlæg svigter på en meget trafikeret vandvej, medfører det millionskader for industrien.

Foruden slusens fejlsikre drift kræver stigende sikkerhedskrav en pålidelig og diagnosticerbar signalisering ved sluseanlægget. Signallamper og automatiseringsteknik fra Phoenix Contact garanterer en sikker drift døgnet rundt og sænker dermed de løbende omkostninger.

Dine fordele

  • Sikker idriftsættelse og nem vedligeholdelse takket være forinstallerede softwarefunktioner.
  • Holdbare enheder takket være robust design og innovativ teknologi
  • Hurtig diagnose og langsigtet datasikkerhed gennem tilslutning til netværket med standardprotokoller

Pålidelig signalisering

Signaliseringsanlæg  

LED-signallamper til sluser

For sluser har det meget høj prioritet, at signaliseringssystemerne er tilgængelige.

LED-signallamperne tager højde for dette krav gennem konsekvent omsatte diagnoseegenskaber og en industriegnet kommunikationsforbindelse. Det særligt robuste, saltvandsbestandige hus og den massivt udførte tilslutningsteknik er tænkt til anvendelse i krævende miljøer.

Automatisering af sluser

Sikre kontroller- og I/O-systemer  

Sikker regulering af sluseenheder

Alle enheder i et slusekompleks som porte og kamre overvåges og styres fra kontrolrummet.

Med det brede sortiment af kontroller- og I/O-systemer automatiseres sikkerhedsrelevante funktioner i henhold til den krævede SIL-kategori eller Performance Level. Kombineret med den redundant opbyggede PROFINET-kommunikation garanterer det intelligente nødstopsystem en sikker regulering af slusedelsystemerne.

Regulering af vandstande

Pumpestation  

Sikker styring af vandtilførsel og -afstrømning

Med den modulære kontrolteknologi fra Phoenix Contact reguleres slusekamrets vandtilførsel og -afstrømning behovskorrekt, og højdeniveauer registreres pålideligt.

Pumper, klapper og skydere styres og overvåges over forprogrammerede funktionsblokke. En integration i eksisterende systemer er nem at gennemføre.

Automatiseret slusesignalisering

Med LED-signallamper og kontrolteknologi fra Phoenix Contact kan du udforme pålidelige og energieffektive signaliseringsanlæg til maritim anvendelse.

Som en integreret del af en samlet løsning gør signalkilder statusinformationer og alarmmeldinger tilgængelige over hele nettet. De understøtter de gængse industrielle kommunikationsgrænseflader. Takket være busforbindelsen foregår integrationen trådløst i netværket.

Topologi: Automatiseret slusesignalisering  

Energieffektive signaliseringsanlæg til sluser

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11