Løsninger til styretavlen

Løsninger til styreskabet

Time for the new standard

Nem projektering, intuitiv installation: Complete line er den komplette løsning til din styretavle.

Tilbage til Løsninger

Kategorier

COMPLETE line er et system af teknologisk førende hard- og softwareprodukter, der er tilpasset hinanden, rådgivningsydelser og systemløsninger til optimering af processer inden for konstruktion af styretavler. Konstruktion, indkøb, installation og drift bliver væsentligt nemmere.

Dine fordele

  • Intuitiv håndtering takket være ensartet design, greb og funktion
  • Tidsbesparelse i hele konstruktionsprocessen takket være universel softwareunderstøttelse
  • Reducerede logistikomkostninger med standardiseret tilbehør og få dele
  • Optimerede processer inden for styretavlekonstruktion takket være individuelle serviceydelser og innovative fremstillingsløsninger

Hold dig opdateret med vores videoer

COMPLETE line på YouTube

COMPLETE line – den komplette løsning til styretavlen

Ønsker du flere oplysninger om vores komplette løsning til konstruktionen af styretavler, men har ikke lyst til at læse mange tekster? Så se vores videoer.

Hver måned præsenterer vi dig for interessante og sjove indslag omhandlende emnerne effektiv konstruktion, smarte produkter og innovative færdige løsninger.

Intuitiv håndtering

Intuitiv håndtering  

Intuitiv håndtering med tilpassede produkter

Takket være enkel, intuitiv håndtering af hardwarekomponenter, der er tilpasset hinanden, spares tid ved montage, idriftsættelse og service. Med Push-in tilslutningsteknikken fortrådes applikationer hurtigt og uden værktøj.

I det brede, teknologisk førende produktprogram finder du altid det rigtige produkt til standard- eller specialanvendelser.

Spar tid i hele konstruktionsprocessen

Planlægningssoftware PROJECT complete  

Understøtter hele konstruktionsprocessen: PROJECT complete

Planlægnings- og mærkningssoftwaren PROJECT complete ledsager hele styretavlekonstruktionens proces.

Programmet har en intuitivt betjent brugerflade og muliggør individuel planlægning, automatisk kontrol og direkte bestilling af klemrækker.

Lavere logistikomkostninger

Færre dele  

Spar på antallet af dele med standardiseret tilbehør

Færre dele på grund af standardiseret mærknings-, brokoblings- og testtilbehør: I COMPLETE line-systemet er produkter, design og tilbehør tilpasset til hinanden, så du nyder godt at den størst mulige genanvendelse og dermed kan reducere dine logistikomkostninger.

Optimerede processer inden for konstruktion af styreskabe

Procesoptimering  

Optimer processer inden for konstruktion af styreskabe

Fra konstruktion til fremstilling understøtter COMPLETE line dig med at udforme styreskabet så effektivt som muligt. På den måde opstår dit eget individuelle koncept til optimering af dine processer inden for konstruktion af styreskabe.

Takket være vores klemrækkefremstilling kan du også håndtere ordrebelastninger fleksibelt eller tilføre færdigbestykkede bæreskinner just-in-time til din styreskabsfremstilling.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11