Løsninger til styreskabet

Løsninger til styreskabet

Time for the new standard

Nem projektering, intuitiv installation: Complete line er den komplette løsning til dit styreskab.

Tilbage til Løsninger

Kategorier

COMPLETE line er et system af teknologisk førende hard- og softwareprodukter, der er tilpasset hinanden, rådgivningsydelser og systemløsninger til optimering af processer inden for konstruktion af styreskabe. Konstruktion, indkøb, installation og drift bliver væsentligt nemmere.

Dine fordele

  • Gennemgående planlægning og dokumentation takket være fuldstændige digitale data for alle produkter
  • Enkel håndtering og reduceret mængde forskellige reservedele takket være systemisk opbyggede produkter
  • Skalerbare produktionsløsninger til processer efter mål

Effektive planlægningsprocesser

Effektive planlægningsprocesser  

Universel digital støtte igennem processen med PROJECT complete

Intuitiv projektering, intelligente funktioner og en brugerflade, der kan tilpasses: Planlægnings- og mærkningssoftwaren PROJECT complete er den innovative løsning til enkel planlægning af klemrækker og nem oprettelse af de tilhørende mærkninger.

Fra overtagelsen af data fra el-planlægningen til levering af dit færdige produkt giver softwaren en individuel og komfortabel støtte i processen.

Teknologisk førende produkter

Intuitiv håndtering takket være indbyrdes afstemte produkter  

Intuitiv håndtering takket være indbyrdes afstemte produkter

COMPLETE line giver dig et innovativt produktprogram til alle funktioner i styreskabet. Takket være enkel, intuitiv håndtering af hardwarekomponenter, der er tilpasset hinanden, spares tid ved montage, idriftsættelse og service.

Med Push-in tilslutningsteknikken fortrådes applikationer hurtigt og uden værktøj. Standardiseret mærknings-, brokoblings- og testtilbehør nedsætter nødvendigheden af diversitet mht. reservedele, således at du kan nyde godt af genanvendelighed i stedet.

Optimerede processer inden for styreskabskonstruktion

Procesoptimering  

Optimer processer inden for konstruktion af styreskabe

Fra konstruktion til fremstilling understøtter COMPLETE line dig med at udforme styreskabet så effektivt som muligt. På den måde opstår dit eget individuelle koncept til optimering af dine processer inden for konstruktion af styreskabe.

Takket være vores klemrækkefremstilling kan du også håndtere ordrebelastninger fleksibelt eller tilføre færdigbestykkede bæreskinne just-in-time til din styreskabsfremstilling.

Hold dig opdateret med vores videoer

COMPLETE line på YouTube

COMPLETE line – den komplette løsning til styreskabet

Ønsker du flere oplysninger om vores komplette løsning til konstruktionen af styreskabe, men har ikke lyst til at læse mange tekster? Så se vores videoer.

Hver måned præsenterer vi dig for interessante og sjove indslag omhandlende emnerne effektiv konstruktion, smarte produkter og innovative færdige løsninger.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11