Szolgáltatások és támogatás a vízgazdálkodás és szennyvízkezelés számára

Szolgáltatások és támogatás

Szolgáltatási ajánlatunk

Professzionális szolgáltatások és támogatás a projekt minden fázisában

A Phoenix Contact világszerte professzionális szolgáltatásokkal és támogatással áll Ön mellett a termékek, szolgáltatások és megoldások terén.
A követelményektől függően biztosítjuk az alkatrészek gyors cseréjét, vagy probléma esetén a rendszer javításával támogatjuk Önt. Szakértőink ismerik a regionális adottságokat és az Ön szektorának speciális kihívásait. Örömmel támogatjuk Önt bárhol a világon automatizálási szakértőkből álló kiterjedt hálózatunkkal. Forduljon hozzánk bizalommal!

Előnyei

  • Professzionális tanácsadás az ágazat szakértőitől
  • Általános támogatás a projekt minden fázisát lefedő ajánlatokkal
  • A szakértelem fejlesztése az Ön munkatársainak tartott képzésekkel

Termékfüggetlen szolgáltatások az ipari biztonság érdekében

Tanácsadás a biztonsági szolgáltatásokról  

Kompetenciáinkat az Ön biztonságáért mozgósítjuk

A Phoenix Contact a szolgáltatások széles választékát kínálja az ipari biztonság, a gépek CE-jelölése, az elektromos biztonság és az ipari kommunikációs technika terén. Mi ismerjük és megértjük a vízgazdálkodás kritikus infrastruktúráinak automatizálásával és hálózattechnikájával szembeni elvárásokat és igényeket. Tanácsadással támogatjuk Önt, a kiértékelést és a tervezést az Ön által megadott feladatkitűzés alapján végezzük el, és meghozzuk a szükséges intézkedéseket.

Ügyfélspecifikus megoldások

Szolgáltatási és támogatási megbeszélés  

Végigkísérjük projektjének meghatározó fázisain

A Phoenix Contact szolgáltatási csapata az Ön elvárásainak megfelelően elvégzi a kis illesztéstől a teljesen új fejlesztésig a szükséges feladatot. A vízgazdálkodás és szennyvízkezelés terén szerzett sok éves tapasztalat birtokában lépésről lépésre támogatjuk Önt az egyedi megoldás kialakításában.

Tudnivalók és információk

Nemzetközi tréning  

Szakmai ismeretek átadása az Ön ismeretszintjéhez igazítva

A Phoenix Contactnál megtalálja azokat a képzéseket, amelyekre szüksége van: rövid esti szemináriumok, több napos szakértői szemináriumok, webes szemináriumok, vagy internetes tanfolyamok (E-learning). Az alap, haladó és egyéni besorolás megkönnyíti Önnek az igényeinek megfelelő szint megtalálását.

Értékesítés után

Helyszíni szolgáltatás és forródrót  

A vásárlás után is számíthat szervizhálózatunkra.

Szervizhálózatunk világszerte mindig támogatja Önt a telepítésben, üzembe helyezésben és üzemeltetésben. Lépjen kapcsolatba velünk a telefonos ügyfélszolgálat ingyenes vonalán. Szükség esetén munkaidőn kívül is ellátjuk Önt pótalkatrészekkel.

Telefonos ügyfélszolgálat: +49 5281 946-2888

PHOENIX CONTACT Kft.

H-2040 Budaörs,
Gyár u. 2.
(+36)-23/501-160