Tårn

Tårn

Innovative totalløsninger

Udstyr dine systemer i tårnet med pålidelige og langtidsholdbare løsninger fra Phoenix Contact.

Tilbage til Vindenergianlæg

Kategorier

  • Løsninger til tårnbelysning

    Phoenix Contact tilbyder et komplet system til tårnbelysning af vindenergianlæg, fra den afbrydelsesfrie strømforsyning til LED-lampen.

Vindmøllens tårn indeholder ud over frekvensomformeren og data-, signal- og effektkabling også den komplette infrastruktur til service af et vindenergianlæg, herunder belysning eller serviceliftsystem. Det er systemer, som agerer delvis selvstændigt i forhold til hovedstyringen, som dog overvåger og skal være konstrueret iht. den lokal sikkerhedsnorm.

Uanset om det drejer sig om omformerkabling, bottom box-elektronik, belysnings- eller overvågningssystemer – Hos Phoenix Contact finder du innovative totalløsninger til tårnet.

Dine fordele

  • Færre gange vedligehold takket være de vedligeholdelsesfri belysningsløsninger
  • Funktionel sikker med sikkerhedsløsninger til selvstændige eller sammenkoblede systemer
  • Spar tid med smarte kablingsløsninger

Kabling

Kabling i vindenergianlæggets tårn  

Løsninger til en pålidelig kabling i tårnet

Til varigt pålidelig kabling af vindmøllens tårn kan du finde et stort antal løsninger hos os: Både til signal-, data- og effektoverførsel.

Takket være kundespecifikt konfektionerede kabler reduceres installationstiden yderligere, idet kabler og tilslutningsstik kan skræddersys til kravene.

Belysning

Belysning i vindenergianlæggets tårn  

Vedligeholdelsesfri belysningsløsninger, som er nemme at installere

Belysningsløsningerne fra Phoenix Contact overbeviser med deres vedligeholdelsesfri drift. Takket være speciel stikteknik er det hurtigt og frem for alt nemt at fortråde tårnbelysningen, således at der ikke er behov for yderligere hjælp fra elektrikere.

Den integrerede UPS sikrer, at der er nok lys i nødstilfælde. Nødlamper er ikke nødvendige, da de økonomiske LED'er forsynes problemfrit over dette batteri.

Serviceliftsystem

Serviceliftsystem  

Sikre løsninger til pålidelig nedlukning i nødstilfælde

For at kunne garantere sikkerheden for mennesker i serviceliftsystemet tilbyder vi funktionelt sikre stand alone-systemer til pålidelig frakobling i nødstilfælde.

Dette er baseret på modulære kompakte kontrollere, der så foretager overvågningsfunktionerne. Takket være de trådløse moduler Radioline etableres der kommunikation til anlægsstyringen.

Teknik til selvstændige og fortrådede undersystemer

Også i vindenergianlæggets tårn kræves der robust teknik. De delvist selvstændigt arbejdende undersystemer såsom serviceliftsystemet kan du få monteret med pålidelige og langtidsholdbare løsninger fra Phoenix Contact.

Den modulære kontrolteknologi og et omfattende program af I/O-moduler muliggør her også efterfølgende en fleksibel udvidelse af systemer, f.eks. med energidataregistrering til forsyningen. Mht. belysning er det vigtigt med en tidsbesparende og frem for alt enkel fortrådning.

Teknik til selvstændige og fortrådede undersystemer

Robust teknik til tårnet – fra kabling og belysning til serviceliftsystem

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Service

Løsninger til tårnbelysning

Komplet system fra et styreskab

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk