Eksplosionsbeskyttelse

Eksplosionsbeskyttelse

Fordi sikkerhed er uundværlig

Med Phoenix Contact sørger du for maksimal sikkerhed i eksplosionsfarlige områder.

Eksplosionsbeskyttelse hører til området sikkerhedsteknologi og handler om at forebygge opståen af eksplosioner og beskytte mod deres virkninger. Der, hvor meget brandbare stoffer, ilt og antændelseskilder kan mødes, spiller menneskers sikkerhed, en sikker og problemfri produktionsproces samt et rent miljø altsammen en vigtig rolle.

Ikke kun i klassiske anlæg i den kemiske og petrokemiske industri skal man håndtere udfordringen med eksplosionsbeskyttelse. Også på områder, der ved første øjekast synes harmløse, som f.eks. levnedsmiddelindustrien, eksisterer der et betydeligt farepotentiale. Ofte sætter man eksplosionsbekyttelse i forbindelse med gasser. Men også støv kan fremkalde eksplosionsfarlige omgivelser. Phoenix Contact kan tilbyde dig et stort udvalg af produkter og løsninger til kravene i de eksplosionsfarlige områder.

Teori og praksis

Forsidebillede på brochure: Eksplosionsbeskyttelse – teori og praksis  

Eksplosionsbeskyttelse – teori og praksis

Opslagsværket om eksplosionsbeskyttelse til planlæggere, installatører og operatører af anlæg. Det indeholder internationalt gældende normer, standarder og retningslinjer og informerer om opstilling af anlæg i eksplosionsfarlige omgivelser. Brochuren suppleres med teknisk grundviden om MSR-teknik og funktionel sikkerhed.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk