Lækageovervågning

Lækageovervågning

Gennemgående overvågning

Med løsningerne fra Phoenix Contact kan du tilslutte fjerntliggende målestationer på en sikker måde.

Lækage på en pipeline kan få alvorlige konsekvenser. Ofte er årsagen ikke kun slid, men også uautoriseret adgang til det brændstof, der transporteres via rørledningen. Overvågning af de ofte mange anlægsdele er derfor vigtig.

For at kunne registrere lækager skal der registreres tryk, temperatur og gennemstrømning langs rørledningen. Vores trådløse system sørger for pålidelig overførsel ved korte afstande mellem målestation og central. Ved længere afstande er vores overførselssystem med Security-router til mobiltelefoni velegnet. Routeren etablerer en sikret VPN-forbindelse over internettet.

Phoenix Contact tilbyder en installationsparat styreskabsløsning, som varetager alle nødvendige overvågningsopgaver vedr. lækage.

Dine fordele

  • Tilkobling af fjerntliggende anlægsdele takket være sikker overførsel via internettet
  • Forbearbejdning af måledata i controlleren på stedet muliggør en mere nøjagtig registrering af de maksimale værdier og reducerer datastrømmen
  • Ensartede tider på controllerne gennem tidssynkronisering af mGuard Security-routeren via NTP-servertjeneste

Enkel realisering med standardkomponenter

Internet-baseret dataoverførsel til lækageovervågning

Adskillige stationer langs en pipeline registrerer måleværdier og sender dem til serveren i den ledende station gennem en VPN-tunnel på internettet. Stationernes controllere er tidsmæssigt synkroniserede og kan også bruges til signalforbearbejdning. Signallinjerne føres ind i Ex-området via isolationsbarrierer.

Montagekasse til måledataregistrering  

Phoenix Contact tilbyder en komplet færdigkonfektioneret montagekasse til måledataregistrering

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11