Dakinstallaties

Dakinstallaties

Robuust en een lange levensduur

Maak winstgevend gebruik van uw dakoppervlak – met componenten ontwikkeld voor toepassing in dakinstallaties.

Terug naar Toepassingen en oplossingen

Categorieën

  • Bewaken en beveiligen
    Bewaken en beveiligen

    Beveilig elke soort fotovoltaïsche dakinstallaties betrouwbaar tegen overspanningen en schakel deze vrij als dat nodig is.

Royale, gering hellende dakoppervlakken vormen de beste voorwaarde voor het rendabel toepassen van fotovoltaïsche installaties. Vanwege de dalende prijzen van zonnepanelen en stijgende energiekosten worden fotovoltaïsche installaties op woningen, bedrijfspanden en openbare gebouwen ook zonder staatssubsidie steeds aantrekkelijker.

Om deze installaties te bewaken en duurzaam te beveiligen tegen bliksemstromen en overspanningen, levert Phoenix Contact een uitgebreid productassortiment voor fotovoltaïsche dakinstallaties. Voor de grootst mogelijke veiligheid in geval van onderhoud of gevaar kunnen afzonderlijke panelen spanningsloos worden geschakeld. Voor minder optimale dakoppervlakken vormen micro inverters een goed alternatief. Het nieuwe aansluitsysteem voor micro inverters is uiterst universeel en bedienersvriendelijk.

Overzicht: dakinstallaties

Dakinstallaties

Overspanningsbeveiliging en aansluittechniek voor dakinstallaties

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Service

Webgebaseerde visualisering

PV-Monitor is een webgebaseerde visualisering op basis van industriële componenten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten