Koppelen

Koppelen

Storingvrije verbindingen

Moderne technieken maken eenvoudige en storingvrije verbindingen van installatiedelen, buitenstations en substations mogelijk.

Terug naar Communicatie en onderhoud op afstand

Categorieën

  • Koppelen met lichtgeleiderkabel
    Koppelen met lichtgeleiderkabel

    De lichtgeleiderconverters van Phoenix Contact ondersteunen de in de remote communicatietechniek gebruikelijke communicatieprotocollen PROFIBUS, Modbus/RTU, Ethernet alsmede de interfaces RS-232 en RS-485.

  • Koppelen met WLAN en Bluetooth
    Koppelen met WLAN en Bluetooth

    Met Wireless Ethernet via WLAN en Bluetooth zorgt u voor een betrouwbare netwerkkoppeling van uw installatie en maakt u draadloze communicatie mogelijk met shuttles, mobiele eindapparaten of veiligheidsgerichte installaties.

WLAN-, Bluetooth- en glasvezeltechniek maken eenvoudige en storingvrije verbindingen mogelijk met verschillende installatiedelen, buitenstations en substations. Met onze robuuste lichtgeleiderconverters met een breed temperatuurbereik realiseert u afstanden tot 45 km. Ontdek ook de mogelijkheden van draadloze netwerkcommunicatie met WLAN en Bluetooth en de betrouwbare industriële componenten van Phoenix Contact.

PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten