Afbrydelsesfri produktion i modulær montagelinje

Oversigt

Maskinkonstruktion hos Phoenix Contact  

Maskinkonstruktion hos Phoenix Contact

Automatiserede montagelinjer, som producerer kvalitativt førsteklasses komponenter, kræver en maskinbygger med innovative ideer, omfattende kompetence og mange års erfaring.

Derfor udvikler og fremstiller Phoenix Contacts egen konstruktionsafdeling selv passende systemer. Blandt andet konstrueres og konverteres montagesystemer med høj takt med lave cyklustider.

Med 180 medarbejdere understøtter afdelingen alle Phoenix Contacts forretningsområder og udviklings- og produktionssteder globalt.

Applikation

Modulær montagelinje  

En modulær montagelinje muliggør høj fleksibilitet ved fremstillingen

Den modulært opbyggede montagelinje til INLINE-stik er et eksempel på maskinkonstruktionens innovationskraft. Den fremstiller over 200 forskellige varianter i one-piece-flow-processen, så der også kortfristet kan produceres små mængder, hvis kunden ønsker det.

Arbejdstrinnene er fordelt på flere stationer. Her monteres de enkelte komponenter til det færdige stik. Kameraer og testanordninger garanterer både den korrekte montage og produktegenskaberne.

En montagelinje af denne størrelse skal arbejde kontinuerligt, så den hurtigt kan afskrives. Høj pålidelighed til alle komponenter er uundværligt, så stilstandstider kan undgås. Her får strømforsyningen en særlig betydning, for hvis kontrolleren ikke forsynes med 24 V DC, kobler den ud, og maskinen står stille.

Løsning

QUINT POWER strømforsyninger  

QUINT POWER-strømforsyninger udløser hurtigt automatsikringer

For at undgå udfaldstider satser maskinkonstruktionen både på QUINT POWER-strømforsyninger og på afbrydelsesfrie løsninger.

Decentrale montagekasser
Strømforsyningerne anvendes i små decentrale montagekasser, som befinder sig direkte på maskinen.

Takket være den integrerede SFB-teknologi (Selective Fuse Breaking Technology) udløser de primærtaktede strømforsyninger pålideligt og hurtigt standard-automatsikringer. Derved kobles fejlbehæftede strømveje selektivt fra, fejlen lokaliseres, og vigtige maskindele forbliver i drift.

Den præventive funktionsovervågning meddeler kritiske driftstilstande, før der opstår fejl. Derudover muliggør den statiske effektreserve POWER BOOST en pålidelig start af belastninger med høje indkoblingsstrømme.

Afbrydelsesfrie strømforsyninger  

Nødstrømsforsyningen leverer strøm, også når nettet svigter

Centralt styreskab
Til forsyning af det centrale styreskab har maskinbyggeren besluttet sig for at anvende nødstrømsforsyningen QUINT DC-UPS.

Omkostningerne ved et datatab eller en afbrydelse af produktionen er meget høje, så en afbrydelsesfri løsning er hensigtsmæssig. Strømforsyningen forsyner kontrolleren og industri-pc'en så længe med 24 V DC ved strømsvigt, at vigtige procesdata gemmes og industri-pc'en kan stoppes kontrolleret.

Konklusion

QUINT POWER strømforsyninger i modulær montagelinje  

QUINT POWER-strømforsyninger i styreskabet

Når det drejer sig om pålidelig forsyning af følsomme komponenter, har QUINT POWER-strømforsyningerne vist sig at være den bedste løsning takket være deres høje kvalitet og funktionalitet.

De er uundværlige til Inline-stikkenes montagelinje, da de garanterer en lang levetid.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11
Referrer:

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk