Energi

Energi

Sammen på vej ind i energibranchens fremtid

Erfaren og fremtidssikker.

Tilbage til Løsninger

Kategorier

 • Energioverførsel og -fordeling
  Energioverførsel og -fordeling

  Et stabilt strømnet har brug for løsninger, som reagerer intelligent og også virker pålideligt under ugunstige betingelser.

 • Konventionel energiproduktion
  Konventionel energiproduktion

  Et stabilt strømnet har brug for løsninger, som reagerer intelligent og også virker pålideligt under ugunstige betingelser.

 • Vindenergi
  Vindenergi

  Phoenix Contact har et stort produktprogram til løsninger inden for vindenergi, der dækker alt fra små vindmøller til vindparker.

 • Solenergi
  Solenergi

  Phoenix Contact har et stort produktprogram med løsninger inden for solenergi, fra anlæg i frie områder eller på tage til selvforsynende energiforsyning.

Uanset om det gælder vedvarende energi som sol- eller vindenergi, konventionel energiproduktion eller energioverførsel og -fordeling: Som kompetent partner med næsten 100 års erfaring i energibranchen står vi ved din side og tilbyder dig altid den rigtige løsning – i dag og i fremtiden.

Vores omfattende portefølje af ydelser strækker sig herved fra komponenter med mange års anerkendelse inden for forbindelses-, kommunikations- og styreteknik til innovative løsninger til specifikke anvendelser.

 
Energibranche
Løsninger til solenergi
Løsninger til vindenergi
Løsninger til energioverførsel og -fordeling
Løsninger til den konventionelle energiproduktion

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk