Fabriksinfrastruktur

Fabriksinfrastruktur

Effektiv styring af ressourcer

Med løsningen til en energieffektiv infrastruktur skabes forudsætningen for en rentabel produktion.

Tilbage til Anvendelser og løsninger

Kategorier

  • Løsning til lysstyring

    Lysstyringssystemet fra Phoenix Contact muliggør fleksibel og enkel styring af den lystekniske indretning i produktionen og på kontoret.

En fabriks infrastruktur understøtter produktionsprocessen, som står i forgrunden. Med de højere krav til energieffektivitet får infrastrukturen større betydning. Strøm, vand, gas og temperatur skal være tilgængeligt i tilstrækkelig mængde på det rigtige tidspunkt.

Derudover gælder det om at koordinere de frie ressourcer, som anvendes i bygningerne og produktionen, mellem områderne automatisk. Phoenix Contact understøtter dette med koncepter og produkter testet i praksis.

Dine fordele

  • Optimal belysning og tilstandsafhængigt energiforbrug takket være intelligent belysningsstyring
  • Bæredygtig anvendelse af eksisterende ressourcer takket være skalerbare overvågningsløsninger
  • Energibesparelse takket være standbyløsninger

Tilstandskorrekt udsugning

Udsugningsanlæg i produktionshallen  

Energieffektiv udsugning af sundhedsfarlige gasser

Svejsegasser er sundhedsfarlige og skal udsuges. Men for at spare energi, bør udsugningen kun være i drift, når disse gasser opstår i produktionen.

Foruden kompakte kontrollere og strømkonvertere har Phoenix Contact også standbykoncepter til eftermontering med ekstremt hurtig amortisering. Disse reducerer også udsugning af varmeenergi.

Energistyring

Overvågningsløsninger til energi- og effektmåling  

Skalerbar løsning til energi- og effektmåling

Med passende energimanagement fås et stort sparepotentiale til en økonomisk og miljøvenlig drift af maskiner og anlæg.

En forudsætning er identificering af energistrømme. Phoenix Contact tilbyder overvågningsløsninger til energi- og effektmåling, som afhængigt af krav kan skaleres og muliggør integration i eksisterende systemer.

Lyskontroller

Komponenter i styreskabet til lysstyring  

Totalløsning til lysstyring

Lys bruges i dag selektivt og effektivt der, hvor der virkelig er brug for det. Spar energi ved kun at belyse områder, hvor mennesker har brug for lys.

Ved hjælp af en webbaseret konfiguration og sammenkobling af lysstyringer forenkler Phoenix Contact planlægningen, idriftsættelsen og driften af fabriksbelysningen.

Løsninger til energieffektivitet

Fra energilevering over bygningen til parkeringspladserne: En gennemtænkt fabriksinfrastruktur gør automobilproduktion mulig. Phoenix Contact har gennemtestede koncepter.

Til en områdeoverlappende belysning registreres og styres lysbehovet afhængigt af den naturlige lystilførsel og kravene til produktionen. Ved udsugningsanlæg sørger standbydriften for en effektiv energiindsats.

Topologi: Løsninger til energieffektivitet ved fabriksinfrastrukturen

Koncept til en energieffektiv fabriksinfrastruktur

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk