Generatortilslutning

Generatortilslutning

For bedst mulig effekt

Med løsningerne til generatortilslutning opnår du maksimal rådighedstid og udbytte af de fotovoltaiske anlæg.

Tilbage til Fritstående anlæg

Kategorier

Planlæggernes og opstillernes udfordring er at opnå maksimal rådighedstid og effekt for fotovoltaiske anlæg. Vigtige faktorer i den sammenhæng er samling og fordeling af strengstrømme, beskyttelse af enkeltmoduler mod lyn- og overspændingsskader og overvågning af anlæggets ydelse.

Generatortilslutningskasser fra Phoenix Contact opfylder disse krav i et pladsbesparende hus. Med det fotovoltaiske strengstrøm-overvågningssystem fra Phoenix Contact kan du straks reagere på fejl og effekttab, selv ved udfald af enkeltstrenge.

Dine fordele

  • Anvendelsesorienteret analyse til optimal positionering af overspændingsbeskyttelsen
  • Lave omkostninger og lavt fortrådningsforbrug
  • Ingen separat strømforsyning i feltet
  • Pladsbesparende installation via kompakt konstruktion
  • Spændingsmåling op til 1500 V DC

Tilslutning og sikring

Hybridklemmeblokken  

Reduceret arbejde med fortrådning takket være specielle klemmer

Et omfattende produktprogram af meget forskellige klemmer giver den rigtige løsning til enhver anvendelse. Sikringsklemmerne er egnede til at beskytte de enkelte strenge mod returstrømme.

Diodeklemmer er specielt egnede ved anvendelse af tynde, fotovoltaiske lag, mens hybridklemmeblokken kan føre op til fire strenge sammen uden ekstra fortrådningsarbejde.

Beskyttelse mod overspændinger

Overspændingsbeskyttelse til fotovoltaik-anlæg  

Pålidelig overspændingsbeskyttelse til fotovoltaik-anlæg

Ved fotovoltaikanlæg i det fri er de særligt udsat for lynstrøm og overspændinger på grund af
deres flade og eksponerede placering.

Med lynstrøms- og overspændingsafledere fra Phoenix Contact øger du tilgængeligheden af dit anlæg betydeligt. Aflederne opfylder standarderne EN 50539-11 og UL 1449 3rd ed om overspændingsbeskyttelse i fotovoltaik-installationer og er testet af KEMA.

Overvågning af streng-strømme og -spændinger

Strømmålingsmoduler  

Overvågning i fotovoltaiske anlæg på strengniveau

Strømmålemodulet registrerer parametrene for dit fotovoltaiske anlæg ved hjælp af Hall-sensorer og videresender disse til kommunikationsmodulet. Der fås varianter med 4 og 8 kanaler.

Med spændingsmålemodulet måler du jævnspændinger op til 1500 V. Modulet er både egnet til målinger i jordede og isolerede PV-systemer.

Strømforsyning

DC/DC-konverter  

Kompakte DC/DC-konvertere med basisfunktionalitet til fotovoltaik

Takket være den nye DC/DC-konverter med basisfunktionalitet til fotovoltaik kan du forsyne dine generatortilslutningskasser direkte fra det fritstående anlæg.

På den måde kan du spare installationsomkostninger og øge systemets effektivitet. Takket være DC/DC-konverterens kompakte design og høje virkningsgrad kan den også anvendes i montagekasser.

Konvertering og overvågning af strømme fra samleledninger

Strømmålekonverter  

Overvågning af DC-samleledninger i fotovoltaiske anlæg

Med de universelle AC/DC-strømmåleomformere overvåges DC-samleledninger op til 600 A. I den forbindelse må den leder, der skal overvåges, ikke afbrydes.

Strømtransformerne muliggør konvertering af vekselstrømme til forskellige oversættelsesforhold. Med de efterkoblede energimåleapparater kan værdierne registreres og vises direkte i styreskabet.

Parkstyring

Dataene fra park-komponenterne kan udsendes via serielle RS-485-grænseflader og overføres trådløst til den centrale parkstyring. Da vores Radioline-system tillader opbygning af Mesh-netværk, kan komponenter og repeater-/slave-stationer kommunikere indbyrdes.

Overvågning af fotovoltaik-strenge

Med målemodulet måler du op til 8 jævnstrømme og en jævnspændingsværdi på samme tid. I den samlede udvidelse kan du bruge 8 målemoduler til et kommunikationsmodul.

Her bruges 2-leder-kommunikationsledningen samtidigt som målemodulernes energiforsyning. Der er ikke behov for ekstra strømforsyning. Måleværdikonverteren til universalstrøm muliggør måling af jævn- og vekselstrømme i samleledninger.

Overvågning af fotovoltaik-strenge

Phoenix Contact tilbyder pålidelig overvågning af fotovoltaiske anlæg mht. streng- og samleledninger

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk