Niveauovervågning

Niveauovervågning

For en lang anlægsoppetid

Med niveauovervågning fra Phoenix Contact registreres afvigelser fra vigtige anlægsparametre i god tid, så de kan meldes, eller så dele af anlægget målrettet kan frakobles.

Tankfarme består ofte af tanke af forskellig størrelse med over 30.000 m³ kapacitet. Påfyldning og tømning af tanke skal overvåges og en pålidelig overløbsbeskyttelse installeres.

Med løsningen fra Phoenix Contact har du hele tiden overblik over påfyldningsniveauer samt temperatur og tryk. Et system af forskellige sensorer, delvis i Ex-området, optager de tilsvarende måleværdier. Vi tilbyder en passende pakke af styrings- og kommunikationsteknik samt funktionelt sikre komponenter, så du kan overføre disse signaler, bearbejde dem og reagere hurtigt på dem.

Dine fordele

  • Testet sikkerhed med SIL-certificeret teknik til overløbsbeskyttelse
  • Standardiseret sensorkommunikation med I/O­-teknik iht. NAMUR
  • En leverandør til tank- og ventilovervågning takket være det brede produktprogram samt løsnings- og branche-knowhow
  • Testede komponenter med internationale Ex-godkendelser

Enkel overfyldningsbeskyttelse med certificerede komponenter, også uden sikkerhedsstyring

Omgående registrering af afvigelser

Niveauovervågning  

Niveauovervågning

Funktionelt sikre sensorer registrerer påfyldningsniveauet og melder om tilstande, der kan være til fare.

Med sikre grænseværdirelæer afbrydes styringen af indløbsventilen. Da sikkerhedsventilen lukkes med fjederkraft, sikres tilstrømningen til tanken sikkert, og overløb forhindres.

Pladsbesparende og sikre komponenter til funktionel sikkerhed

Kontrolteknologi og Safety-komponenter til overløbsbeskyttelse  

Kontrolteknologi og Safety-komponenter til overløbsbeskyttelse

Ex i-skilleforstærkerfamilierne MACX Analog Ex og MACX Safety Ex er henholdsvis Atex- og IECEx-godkendte og universelt SIL-certificerede. På kun 12,5 mm modulbredde kan MACX Analog Ex give dig Ex i-signaladskillere med én og to kanaler.

Til sikker ind- og udkobling kan vi tilbyde dig et certificeret koblingsrelæ med tvangsstyrede kontakter. Til procesindustrien eller inden for maskinkonstruktion: I nødstilfælde skal en pålidelig signalkobling være garanteret.

Skalerbare automatiseringsmoduler til tankovervågning

Med et bredt produktprogram inden for SIL-certificeret teknik til funktionel sikkerhed, Ex-i skilleforstærkere samt modulære controllersystemer kan du designe en effektiv niveauregulering. Ud over niveaureguleringen installeres der også en overløbsbeskyttelse, som i nødstilfælde styrer en sikkerhedsventil, som stopper tankens tilstrømning.

Niveauovervågning  

Niveauovervågning med testede komponenter og internationale Ex-godkendelser

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk