Procesteknik

Procesteknik

Sikker i procesteknikken

Vi støtter dig med individuelle serviceydelser til sikker drift i procestekniske anlæg.

Vores brancheeksperter hjælper dig produktneutralt med planlægning og gennemførelse af sikkerhedslivscyklus iht. EN 61511 samt ved PLT-beskyttelsesindretninger. Derudover kan integration af maskiner i procesanlæg kræve, at maskindirektivet tages i brug. Her bistår vi dig med vores serviceydelser iht. EN ISO 13849.

Rådgivning

Rådgivning hos kunden

Vi rådgiver på stedet om alle aspekter i sikkerhedslivscyklussen

Vi rådgiver ved planlægning og implementering af dit anlæg:

  • Udformning af sikkerhedslivscyklussen
  • Udformning af PLT-beskyttelsesindretninger
  • Grænseflader: Trykenheder, maskiner
  • ATEX, EMC, Lavspændingsdirektiv
  • Udformning af professionelle test

Engineering

Safety-engineering hos kunden

Vi implementerer kravene i Maskindirektivet for dig

Som dokumentation for sikkerhedsintegrationen vurderer vi ud fra dine tekniske bilag SIL til sikkerhedsfunktionen.

Disse skal være tilstrækkeligt robuste mod tilfældige fejl. Ved krav iht. Maskindirektivet realiserer vi den fuldstændige proces for sikkerhedslivscyklussen.

Seminarer

Sikkerhedsuddannelse hos kunden

Vi besvarer dine spørgsmål vedrørende sikkerhed.

Grundlag for funktionel sikkerhed i procesteknikken
Du får et overblik over kravene til processtyretekniske beskyttelsesanordninger og lærer om metoder til identificering og analyse af risici. Du får ligeledes grundlæggende viden om Safety Integrity Level, forkortet SIL.

Anvendelse af EN 61511

På basis af IEC 61511-1:2016 og andre relevante standarder formidler dette seminar grundlagene for at opnå funktionel sikkerhed. Hertil vises sikkerhedslivscyklussen overskueligt med et gennemgående eksempel - fra risikoanalysen til konstruktionen af PLT-sikkerhedsanordninger og validering, drift og modificering. Typiske problemstillinger i forhold til udvalg af fieldapparater, driftssikkerhed og konstruktion af sikkert software besvares.

Beskrivelse
Anvendelse af EN 61511 [PDF, 0,11 MB]
Dagsseminar

Integration af maskiner i procestekniske anlæg

Ofte er der grænseflader mellem kravene i procesindustrien og maskinsikkerheden: I forskellige anlæg anvendes eksempelvis også pakkemaskiner eller maskiner til transport.

Anvendelsesområde Maskindirektiv
En sammenkædning af disse maskiner kan føre til en samling af maskiner. Modifikationen af maskiner og anlæg er underlagt definitionen for væsentlige ændringer. I disse tilfælde bliver en bruger til producent og er ansvarlig for konformitetsanalysen. Vi støtter dig ved overholdelse af de specifikke krav til maskinsikkerheden og ved grænsefladesikringen af sikkherhedsområder ud fra de kriterier, der er gældende i Tyskland og Østrig.

Safety-Hotline

+49 5281/946 2777

Dringenauer Straße 30
31812 Bad Pyrmont, Germany

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores cookie regler. Læs vores erklæring om beskyttelse af persondata.

Luk