Produktændringer og -udfasninger

Produktændringer og -udfasninger

Altid up-to-date

Vi informerer om alle ændringer i vores produktsortiment.

Produktændringer er et tegn på optimering og innovation. Vi vil her informere om planlagte produktændringer og -udfasninger.

Bemærk: Vores e-mail-service vil i første omgang begrænse sig til følgende kategorier:

Installations- og montagemateriel, kabler og ledninger, mærkning, rækkeklemmer, sensor-/aktuatorkabling, strømforsyning og UPS, systemkabling til styringer, overspændingsbeskyttelse og strømforsyninger, værktøj.

Hvornår og hvordan vil du blive informeret om en produktændring?

I tilfælde af produktændring eller -udfasning vil vi normalt informere dig mindst seks måneder inden virkeliggørelse og distribution af de berørte produkter. Du skal blot abonnere på vores e-mail-service nederst på denne side. PCN stilles til rådighed i henhold til kravene, der følger af industristandarden VDMA 24903/smartPCN.

Hvordan ser en smartPCN/PDN ud?

Her finder du et eksempel på en Phoenix Contact-PCN, baseret på VDMA 24903- /smartPCN-standarden.

E-mail-service

Få de informationer, som du finder interessante, bekvemt tilsendt pr. e-mail. Vi informerer dig, så snart der sker en ændring i de for dig relevante produktkategorier.

Konfigurer din e-mail-service efter din personlige interesseprofil, og få dit informationsbehov dækket målrettet.

E-mail-servicen har ikke karakter af reklame. Den indeholder udelukkende teknisk information om produktændringer og -udfasninger. Afsenderen af e-mailen er Phoenix Contact GmbH & Co. KG.

PHOENIX CONTACT A/S

Hammerholmen 43C, 1. tv.
2650 Hvidovre
36 77 44 11