Naar alle persinformatie

Nieuwe HMI's voor outdoor-toepassingen

21.04.2017

Outdoor Touch-Panel voor extreme omgevingen  

Outdoor Touch-Panel voor extreme omgevingen

De HMI's voor outdoor-toepassingen met nieuwe processorgeneratie en glas-film-glas-touch bieden hoge prestaties en robuustheid voor veeleisende toepassingen.

Met de C1D2-certificering voor extreme toepassingsomstandigheden kunt u uw installatie in elke omgeving bedienen en visualiseren. Dankzij optical bonding kan het display ook bij direct invallend zonlicht worden afgelezen, is het bestand tegen UV- en IR-straling en kan het met werkhandschoenen worden bediend. De HMI's hebben een breed temperatuurbereik van -20 °C tot +70 °C (resp. -32 °C tot +70 °C). Door de beschermklasse IP67 is de bedieningsunit weersbestendig en bovendien resistent tegen omgevingsinvloeden als zoutnevel, termieten en chemicaliën. Met de krachtige 1 GHz-processor beschikken de outdoor-HMI's over snelle reactie- en beeldwisselingstijden. De verschillende display-diagonalen van 4,3'' tot 12,1'' bieden u flexibiliteit bij de engineering van de installatie. De interfaces 1 x ETH (10/100) en 2 x USB 2.0 zijn standaard geïntegreerd en daarnaast kunnen de bedieningsunits via optionele interfaces zoals 1 x RS-232, 1 x RS-485 of 2 x CAN op veel verschillende manieren worden gekoppeld. De geïntegreerde visualiseringssoftware Visu+ alsmede de gratis Visu+ Express maken een eenvoudige engineering van de visualisering mogelijk en door verschillende drivers kan deze flexibel met de systemen van diverse fabrikanten worden gekoppeld.


PHOENIX CONTACT nv/sa

Minervastraat 10-12
1930 Zaventem-Keiberg II
+32 (0)2/723 98 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Sluiten