Készülékgyártók

Készülékgyártók

Biztonságos becsatlakozás a készülékbe

Iránymutató csatlakozástechnika jelekhez, adatokhoz és teljesítményhez.

Vissza ide: Megoldások

Kategóriák

 • A trendek: iránymutató csatlakozástechnika
  Iránymutató csatlakozástechnika

  Az innovatív csatlakozástechnikát szállító partnereként a dugaszolható csatlakozók és nyomtatott áramköri kapcsok széles választékát kínáljuk az adatok, a jelek és a teljesítmény átvitelére, ipari és infrastrukturális alkalmazásokhoz.

 • Termékportfólió
  Termékportfólió

  Több mint 50000 termékkel a dugaszolható csatlakozók, nyomtatott áramköri kapcsok és elektronikaház-rendszerek teljes kínálatát nyújtjuk.

 • Referenciák
  Készülékgyártói referenciák

  Ismerje meg, hogyan segítjük eredményesen a készülékgyártókat.

 • Szolgáltatások
  Szolgáltatások

  Kiváló szolgáltatások készülékgyártóknak a Phoenix Contacttól: digitális szolgáltatások, így pl. konfigurátorok, műszaki adatok vagy termékminták.

 • Technológiák
  Technológiák

  A jelen és a jövő technológiái – a megbízható vezetékcsatlakozáshoz, a nyomtatott áramköri lapok automatikus beültetéséhez vagy a biztonságos adatátvitelhez.

 • Új vevői igények szerinti fejlesztések
  Ügyfélspecifikus új fejlesztések az Ön készülékeinek kialakításához

  Egyedi készülékcsatlakozások és elektronikaházak megvalósítása a Phoenix Contact termékeivel.

A csatlakozók és a nyomtatott áramköri kapcsok a készülékgyártás kulcselemei közé számítanak. Nem csak megbízhatóknak, hanem a miniatürizálás következtében egyre kisebbeknek és robusztusabbaknak is kell lenniük. Ezenkívül egyszerűen kezelhetőnek kell lenniük, és a készülékek kialakítása szempontjából új lehetőségeket kell kínálniuk.

Amint azt már sokszor bebizonyítottuk, a Phoenix Contact a piac innovatív csatlakozási megoldásait kínálja, és mértékadó a jelek, adatok és teljesítmény átvitele terén.

Trendek: iránymutató csatlakozástechnikák a készülékgyártás számára

Iránymutató csatlakozástechnikák  

Iránymutató csatlakozástechnikák a készülékgyártás számára

Lendületet adó megoldásokat kínálunk az olyan divatos területeken, mint az elektromobilitás, a fotovillamosság vagy az erősáramú alkalmazások.

Ezzel kapcsolatban pedig mindennapos igényünk, hogy új mércéket állítsunk fel az iránymutató csatlakozástechnikák fejlesztése során.

PHOENIX CONTACT Kft.

H-2040 Budaörs,
Gyár u. 2.
(+36)-23/501-160